30 octombrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Berea cu banane și berea cu nucă de cocos

După ce le-am gustat câteva beri la Best of Beer Fest, am navigat puțin site-ul Beer Academy ca să văd ce beri interesante mai au în portofoliu. Uite așa am dat peste două beri care mi-au ridicat sprânceana – Mongozo Coconut și Mongozo Banana. Conform site-ului “Mongozo” provine din limba popoarelor Chokwe, din Angola, Congo si Zambia, iar povestea berii începe prin secolul al XVIII-lea, când în locul vinului de palmier s-a decis să se producă o bere de palmier.

Sincer nu-s eu fan al berilor cu arome, dar după ce-am scris aici și despre beri cu aromă de pizza, aromele de nucă de cocos sau banană sună ele ciudat, dar mult mai interesant. Ambele costă până în 10 lei sticla de 0,33 și sunt următoarele pe lista mea de beri pe care trebuie să le gust cel puțin o dată – gulerul de spumă arată prea apetisant la ambele.

 

Despre Sorin Neagu

Un comentariu

  1. Berea este bere si ar trebui sa ramana asa. Bere cu ceva, deja nu mai este bere, este suc, sau fresh, daca vrei.
    Nici nu vreau sa-mi imaginez cum este berea cu cocos.
    Eu prefer berea cu mici :)

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii