16 august 2018

Concursuri

Distracție și momente cool cu Ursus

distracţie

Dacă berea Ursus este preferata ta atunci ai un motiv în plus să bei cât mai multă. De ce? Pentru că Ursus a făcut comunitatea „Momente.cool” în care găseşti tot felul de idei pentru petreceri, pentru locuri pe care le poţi vizita şi în plus primeşti coroane pentru toate momentele de distracţie  pe care le-ai trăit. Coroanele sunt punctele pe ... Citește »

CONCURS: „Cine spune că” nu poți câștiga cinci invitații duble la Think Fresh Night?

BECK’s a lansat recent o nouă bere – BECK’s GOLD, mai rafinată, mai ușoara, cu doar 4% alcool, potrivită pentru toți cei care gândesc liber. Este considerată berea fresh thinker-ilor. Și pentru că provocările fresh sunt exact ceea ce oferă noua bere, BECK’s organizează trei petreceri speciale, susţinute în acelaşi timp vineri, 3 iulie, începând cu orele 20:00, în București. Think Fresh Night se ... Citește »

Cum poți câștiga un butoi de bere belgiană

Luna asta, dacă îți comanzi orice produs Delirium de pe Beer Academy, ești automat inclus într-o tombolă cu premii faine: un butoi de bere Delirium Red (5 L) patru pahare de bere Delirium Tremens (vol. 33 cl.) Berea Delirium Red este un sortiment belgian, care conține un amestec de arome – cireșe, stafide, caramel și drojdie – și este perfectă pentru ... Citește »

Ești pasionat de design? Peroni lansează provocarea Instalart

Oameni creativi, studenti la arte, arhitectura, designeri la inceputul carierei, sunteti invitati sa propuneti un proiect pentru un obiect nemaivazut si nemaiauzit. Daca proiectul va fi selectionat de juriu si utilizatori, Instalart va avea grija sa produca un prototip care va fi expus in cadrul Romanian Design Week. Mai multe detalii găsiţi pe site-ul oficial. Citește »

Câștigă o halbă de bere pe care să scrie numele tău

Update: Câştigătoare este Ilie Cora. Azi am un concurs pentru tine. Avem halba din poza de mai jos. Una ca ea vreau să-ţi dau ca premiu, dar n-o las chiar aşa, ci îi scriu şi numele tău pe ea. Ca s-o câştigi, trebuie să îndeplineşti următoarele condiţii: 1. Să fii domiciliat în Bucureşti; 2. Să dai like paginii Open Beautik ... Citește »

Câștigătorii sticlei de aur Staropramen au hotărât să doneze premiul

Staropramen a încheiat promoția națională din acest an, în urma căreia 5 câștigători au plecat în Praga în perioada 5-8 decembrie, în căutarea premiului final: sticla de aur Staropramen. Cei cinci au primit o hartă a Pragăi și provocarea de a îndeplini câteva sarcini într-o cursă contra cronometru. Câștigătorii premiului au terminat traseul în 55 de minute. Aceștia sunt doi ... Citește »

Cu Piraeus Visa Exclusive Gold și Piraeus Visa Exact primești înapoi 3% din cumpărături (P)

Piraeus Bank România a lansat o campanie de promovare pentru cardurile de credit Piraeus Visa Exclusive Gold și Piraeus Visa Exact, produse cu ajutorul cărora fiecare utilizator primește înapoi 3% din valoarea cumpărăturilor făcute în perioada 20 noiembrie 2013 – 31 ianuarie 2014. Orice persoană care accesează microsite-ul cardulcupromotii.ro, la completarea unui formular de participare, intră automat în cursa pentru ... Citește »

Ajuta-ti scoala in cadrul competitiei „PROFI te premiaza!” (P)

Pana pe 20 octombrie mai puteti participa la competitia prin care 159 de scoli vor primi in cadrul campaniei “PROFI te premiaza!” in total 1749 de laptop-uri si ultrabook-uri. În 2011 şi 2012 prin campania „PROFI te premiază”, sute de şcoli au fost dotate cu 3632 de Netbook-uri,  Laptop-uri, huse pentru Notebook-uri, genţi pentru Laptop, Router-e, Optical Mouse-uri şi Videoproiectoare, investiţie ... Citește »

Brunul Adi Despot

Timișoreana a lansat campania “Provocarea Brunei: Convinge-l pe Adi Despot să încerce o Timișoreana Brună!”, o componentă de digital care face parte din strategia națională de lansare a noului sortiment de bere, Timișoreana Brună. Campania a început în data de 1 August și va dura până pe 15 septembrie. Timișoreana a lansat campania Provocarea Brunei: Convinge l pe Adi Despot ... Citește »