16 august 2018

Fetele și berea

Beneficiile berii asupra părului

E bine ştiut că femeile caută tot felul de măşti/ tratamente pentru a-şi aduce diverse beneficii la nivelul tenului sau al părului. Berea ajută foarte mult părul făcându-l mult mai voluminos şi stălucitor. Bineînţeles că, înainte de a încerca un astfel de tratament este nevoie să citeşti câteva informaţii esenţiale precum:  Berea neagră, nefiltrată, conţine numeroase vitamine; Berea conţine mult mai ... Citește »

Fii în formă primăvara asta cu…bere!

“Organismul resimte primăvara anumite carențe nutriționale. În cazul dietelor, este posibil ca aceste deficiențe chiar să se accentueaze, putând crea un dezechilibru. Este nevoie așadar în această perioadă de o atenție sporită în ceea ce privește stilul de viață și opțiunile alimentare. Disciplina și seriozitatea nu trebuie să lipsească nici în acest caz, iar prin respectarea a trei pași simpli ... Citește »

Bere din ghimbir făcută în casă

Berea de ghimbir are ca efect terapeutic calmarea durerilor de stomac. Și pentru că cea din comerț conține foarte puțin ghimbir sau deloc, eu vă recomand să preparați această băutură acasă. Nu e greu deloc! Știu că abia așteptați să aflați rețeta, așa că nu mă mai lungesc cu vorba. Carevasăzică, pentru a prepara acest răsfăț pentru papilele gustative, ai ... Citește »

Avem o problemă. Cum rezolvăm?

Înainte de toate, să se consemneze că încurajez consumul moderat de alcool, dar nu încurajez violența. Apoi, like a lady cum mă știti, vă prezint o serie de ‘probleme’ ce pot apărea atunci când consumați bere. Și, pentru ca treaba să fie treabă, soluțiile aferente. :) Din categoria ‘been there, done that’, acum știți cum să vă scoateți din situații ... Citește »

Istorie cu bere și femei :)

Bă, eu când vă spun că-i o treabă cu berea şi femeile… Voi nimic! ‘Radler! – Radler!’ şi râdeţi de mine. Luaţi aminte la ce vă spun! Citesc cum că, undeva în Marea Britanie, s-au afundat unii în istoria berii (da, aşa cum v-afundaţi în bere-n uichenduri) şi au constatat că, deşi stimabilii au fost personajele dominante, doamnele au avut ... Citește »

Cooler, cu fetele.

Da, ştiu, eu am fost mai surprinsă decât voi când m-am văzut cu fetele la ‘limobere’. Da, limobere. Limonadă şi bere egal limobere, clar? Mai exact, 40% bere și 60% limonadă egal limobere a.k.a. Ursus Cooler. Mă, aţi înţeles? Acu’, n-o încep cu poezii, deja ştie toată lumea că limoberile joacă pe partea Chinezului, nu a mea. Da’ soarta şi (mama ... Citește »

Femei la degustări de bere

Acesta va fi un articol scurt şi răutăcios, aşa cum v-am tot obişnuit. Subiectul: degustările de bere. Problema: femeile. Şi mai ales, de când au devenit degustările de bere evenimente mondene? Cu fiecare ieşire la bere în care mă mai intersectez cu reprezentante ale sexului frumos încep să înţeleg din ce în ce mai bine bărbaţii. N-o să înţeleg în ... Citește »

Beer, cheddar & bacon soup

Like a lady. :) A trecut mai bine de un an de la clătitele prietenoase cu Budweiser pentru care mi-aţi zis destule, corespunzător. Majoritatea ştiţi că gătesc destul de des (şi al dracului de bine) şi-atunci mă gândesc c-ar trebui să vă mai dau un motiv pentru care s-o pomeniţi pe mama. :) De vreun an îmi tot fac curaj ... Citește »