24 octombrie 2017

Evenimente

URSUS UNTOLD este prima bere special creată pentru un festival de muzică

URSUS UNTOLD

URSUS lansează prima bere special creată pentru un festival de muzică din România, inspirată de trăirile și atmosfera unică a festivalului. Partener principal încă de la prima ediție, URSUS continuă și anul acesta colaborarea cu UNTOLD, cel mai bun festival de muzică din Europa, printr-o serie de noi experiențe și momente cool.  URSUS UNTOLD este o bere în ediție limitată ... Citește »

Beck’s anunță trenul muzical (Electric Train), care va duce sute de tineri la Electric Castle, pe 14 iulie

Trenul Muzical Becks-Line-up

Zilele trecute, Gara de Nord s-a transformat pentru câteva minute în scena unei simfonii electronice, sub bagheta unui artist neconvențional – Electric Brother. Viori, viole, tobe și chitări electrice au spus povestea comunității #525KmDeMuzica și au comunicat faptul că berea Beck’s pregătește o nouă experiență, pentru sute de tineri: un tren muzical ce pleacă pe 13 iulie cu destinația Electric ... Citește »

Ce bere ai bea pe Everest?

  Te-ai gândit vreodată cum ar fi să bei o bere pe Everest? Sunt sigură că dacă ai făcut acest lucru, în capul tău era ceva imposibil, un vis greu de îndeplinit. Hai să-ţi spun ceva: nimic nu este imposibil!! Costin Miu organizează o expediție ( sejur sau  vacanță, spune-i cum vrei) pe Everest. Totul durează trei săptămâni şi are loc în luna mai, ... Citește »

Doar astăzi și mâine puteți urmări Chivas Sound of Business powered by Kooperativa 2.0

Azi și mâine are loc Mastering the Music Business, prima conferință internațională dedicată industriei muzicale din România, ocazie cu care noi, cei de la Kooperativa 2.0 ne-am mobilizat pentru a realiza Chivas Sound of Business, o emisiune difuzată live pe internet pe toată durata conferinței. Emisiunea-maraton implică nu mai puțin de 16 ore de live streaming în zilele de 16 și ... Citește »

Ursus Breweries a câștigat locul I în cadrul primei ediții a competiției Green Frog din România

Ursus Breweries este compania care a  publicat în 2015  primul raport de dezvoltare durabilă din România, validat de către Global Reporting Initiative – GRI G4. Raportul Ursus Breweries a câștigat locul I, în cadrul competiției Green Frog, organizată de Deloitte, ce premiază cele mai bune rapoarte de dezvoltare durabilă din Europa Centrală și de Sud-Est. Competiția se află la a cincisprezecea ... Citește »

UberSAFE, aparatul care măsoară nivelul de alcool pentru a oferi curse gratuite spre casă

Începând de mâine, până sâmbătă 5 decembrie, Uber poate fi acel prieten responsabil care te conduce acasă, după o seară petrecută în club, fără să-i rămâi dator! Timp de 3 seri, cei care pleacă dintr-unul din aceste 3 cluburi bucureștene pot merge absolut gratuit spre casă cu Uber, graţie unui nou şi ingenios aparat high-tech instalat timp de câteva ore ... Citește »

Ediția a V-a a Festivalului Berii va avea loc între 25 și 27 septembrie

Iubitorii de bere bună și foarte bună sunt așteptați în weekend-ul 25 – 27 septembrie în Parcul Național din București între orele 10 – 22 la un festival cu minim 80 de feluri de bere (din import și autohtonă) și mâncare pentru toate gusturile. Pe lângă berea autohtonă (Golden Brau, Tuborg, Skol) vizitatorii vor putea savura bere din Germania, Cehia, ... Citește »

Festivalul Oktoberfest începe pe 3 septembrie la Brașov

Pregătirile pentru cel mai mare festival al berii de la Braşov, Oktoberfest, sunt pe ultimă sută de metri, iar organizatorii se grăbesc ca până joi, când se va da startul la distracție, totul să fie ca la carte. Cea de-a şaptea ediţie a Oktoberfest începe cu o paradă cu trăsuri, cai şi ponei, iar timp de 11 zile, până pe ... Citește »