01 decembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Galerie foto de la Cibinfest 2013

Cibinfest 2013 a fost unul din cele mai bine organizate evenimente la care am participat în ultima vreme. De fapt, dacă stau bine să mă gândesc, “ultima vreme” înseamnă ultimii ani… Locaţia excelentă, cortul era impresionant şi foarte bine organizat interior. Berea corespunzătoare, deşi, dacă ar fi să fim chiţibuşari, am fi vrut o gamă mai diversificată. Atmosfera foarte frumoasă, cu oameni veniţi să se simtă bine împreună. Iar formaţia Die Spatzen 2000 a fost una din cele mai bune idei pe care le-au avut organizatorii, pentru că băieţii au făcut un show pe cinste şi au încins foarte dibaci atmosfera şi publicul care, de la un anumit moment, a cam început să urce pe mese :))

Mai jos o galerie foto de la eveniment, cu menţiunea că vom reveni mai pe larg cu anumite păreri despre ce s-a întîmplat acolo.

CibinFest este un eveniment organizat de Fundatia Austria Pro Romania si A1 Events cu sprijinul UrsusPepsi si Ibis Hotel.

Despre Cristian China-Birta

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>