23 decembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Ce își propune blogdebere.ro pentru 2013

Dragilor,

În primul rând vrem să vă mulţumim că ai fost alături de noi în acest an şi că apreciaţi ce încercăm noi să facem aici. Este foarte important pentru noi să vă ştim aproape şi să simţim că nu facem spumă beristică degeaba, ca să zic aşa :) A fost un an în care am învăţat mult despre piaţă, despre bere, despre cosumatorii de bere din România. Şi, foarte important, despre noi, despre ce ar trebui să face în continuare. Căci vom schimba nişte lucruri. Adică vom aduce îmbunătăţiri. Despre câteva dintre ele vorbim mai jos.

Vom schimba aspectul blogului. Pentru că ne-am dat seama, în timp, că este nevoie de un format tip magazine, care să ofere mai multă informaţie şi pe mai multe categorii. Lucrăm acum la customizare, sperăm să vă placă ce o să iasă.

Am stabilit un parteneriat strategic cu Centrul de Studii despre Bere, Sănătate şi Nutriţie. Practic de acum înainte secţiunea “Berea este sănătoasă” este realizată în colaborare cu specialiştii de acolo. Vom publica studii, analize, cercetări şi informaţii despre chestiunea în cauză şi vom organiza întâlniri cu voi şi cu specialişti din domeniu în care vom aduce argumente despre importanţa berii pentru sănătatea noastră. Va fi frumos, o să vedeţi. Şi util :)

Vom începe o “expansiune” în teritoriu. Adică ne vom căuta colaboratori locali, care să scrie şi să organizeze evenimente sub brandul blogdebere.ro. Corecţie, nu ne vom căuta, chiar vom găsi :) Aşa că, dacă sunteţi interesaţi, puteţi trimite de pe acum tragerea de mânecă pe bere at blogdebere.ro.

Vom organiza multe evenimente, printre care degustări, vizite la fabrici de bere, întâlniri informale cu reprezentanţi ai brandurilor şi ai industriei berii. Ba chiar ne ambiţionăm să organizăm şi un Congres al Berii aici în România, un obiectiv foarte ambiţios, ştim, dar la care lucrăm deja de vreo trei luni şi pe care chiar vrem să îl atingem.

În mare, cam asta ne-am propus pentru 2013. Pentru că va fi un an în care vom creşte şi mai frumos. Pentru că berea merită. Pentru că voi, cei care apreciaţi bere, meritaţi :) Să ne bem berile cu bine!

Despre Cristian China-Birta

4 comentarii

  1. De ce atat de multe puncte . lipsa? E de la bere?

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>