21 decembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Ursus Breweries, cea mai responsabilă companie față de mediu la Gala Green Business Index

Asociatia Green Revolution a premiat pe 17 decembrie cele mai responsabile companii fata de mediu in cadrul Galei Green Business Index (GBI). Evenimentul s-a desfasurat la hotel J.W. Marriot si s-a bucurat de participarea reprezentantilor mediului de afaceri din Romania, precum si autoritatilor publice.

Aflat la a patra editie, GBI reprezinta recunoasterea publica a eforturilor de responsabilizare fata de mediu a companiilor din Romania si reflecta gradul de deschidere a mediului de afaceri autohton fata de economia verde.

Sonae Sierra si Ursus Breweries au fost desemnate cele mai responsabile companii fata de mediu in cadrul Galei Green Business Index.

Clasamentul GBI 2013 este:
Industrie/ productie
Locul I – Ursus Breweries
Locul II – Preh Romania
Locul III – HOCHLAND ROMANIA

Servicii/ comert
Locul I – Sonae Sierra
Locul II – Grup Servicii Petroliere
Locul III – DHL International Romania

In urma evaluarii activitatii companiilor pe domeniile de raportare, cu relevanta majora pentru protectia mediului, castigatorii pe categorii, desemnati de Green Business Index, sunt:

green business index 2013

Despre Cristian Florea

Sportiv pasionat de Social Media şi WordPress. Project Manager la Sport Local.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>