23 decembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Ce-ai alege între a bea o bere și a sta 30 de minute pe internet?

Când ai băut ultima oară o bere fără să-ţi foloseşti telefonul? Eu îmi impun de multe ori când ies în oraş să nu scot telefonul din buzunar decât în momentul în care mă sună cineva. Nu pentru că n-aş avea ce să citesc pe internet, ci pentru că n-am ieşit în oraş ca să-mi petrec timpul tot online.

Şi mi se întâmplă de multe ori să reuşesc să fac acest lucru, dar mai şi eşuez lamentabil, mai ales atunci când scriu ceva pe Facebook fix înainte să plec de-acasă şi verific într-o nebunie ce reacţii am mai primit.

Totuşi, atunci când refuz să folosesc telefonul, reuşesc să mă relaxez mai bine, pierzându-mă în discuţii cu oamenii (asta dacă se hotărăsc şi ei să renunţe la Facebook până când ne terminăm berile).

Craciun-Linistit-icon-300x300Articolul a pornit de la o idee semnată de Vodafone, care a făcut o aplicaţie pentru smartphone care-ţi contorizează cât timp petreci tu departe de telefon.

Aplicaţia se cheamă Crăciun liniştit, pentru că Vodafone vrea să te provoace să acorzi mai multă atenţie offline-ului Sărbătorile astea. O găseşti atât în App Store, cât şi în Google Play, iar provocarea lor este să stai cât mai mult timp fără să foloseşti telefonul, astfel profitând mai bine de Crăciun.

Eu aş schimba puţin provocarea şi aş încerca să văd cine stă cel mai mult la bere fără să folosească telefonul. Adică ai voie să foloseşti aplicaţia doar când bei bere. Când nu bei, nu se pune. Iar la începutul lui 2014, vedem cine a câştigat. Ştiu că se poate trişa, dar mergem pe încredere, iar ideea e să ne distrăm.

Premiul o să fie, bineînţeles, în bere. Iar recordurile voastre puteţi să le trimiteţi pe mail la bere[at]blogdebere.ro. Hai, cine se bagă?

Apropo, mai e un concurs şi pe blogul lui Chinezu. Şi încă unul pe Blog de Cafea.

Despre Cristian Florea

Sportiv pasionat de Social Media şi WordPress. Project Manager la Sport Local.

2 comentarii

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>