24 octombrie 2017

Diverse

Haideți să bem o bere la blogmeetul organizat cu ocazia Festivalului Internațional de Statui Vivante

Statui Vivante

În perioada 16 – 20 iunie în București va avea loc Festivalul Internațional de Statui Vivante, aflat deja la cea de-a șasea ediție. Organizat de Teatrul Masca, festivalul va avea loc în acest an în trei locații diferite: grădina Casei Filipescu Cesianu (pe Calea Victoriei), Parcul Crângași și Parcul Alexandru Ioan Cuza. Festivalul din acest an marchează debutul unor serii de evenimente prin ... Citește »

S-a prelungit perioada de înscriere a ediției a 5-a a burselor pentru cercetare

Centrul de Studii despre Bere

Centrul de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție a anunțat ieri prelungirea perioadei de depunere a proiectelor pe tema efectelor consumului moderat de bere asupra sănătății, din cadrul celei de a cincea ediții a burselor pentru cercetare pe care le acordă. Data limită până la care pasionații de cercetare pot să depună proiectele pentru a obține finanțare este 30 iunie 2016. Bugetul ... Citește »

Dacă-ți cumperi un televizor LED de pe PC Garage, primești și un six-pack de URSUS gratis

pc garage - ursus- star

PC Garage derulează între 3 și 31 mai campania „Fă spectacolul la tine acasă alături de prieteni!“. Ideea acesteia a pornit de la emoțiile pe care fiecare iubitor al sportului le simte când trăiește o competiție sportivă pe stadion. Dar cum biletele sunt limitate, PC Garage încearcă să aducă în confortul fiecărei canapele din fiecare locuință, alături de cei mai ... Citește »

Cum ar fi să putem mânca bere pe pâine?

Sună utopic, știu, să spui despre bere întâi de toate c-o mănânci, nu c-o bei, iar mai apoi să afirmi c-o mănânci pe pâine. Dar în fond, câte lucruri imposibile nu au devenit realitate datorită imaginației omului? În Scoția, de exemplu, o marcă de beer kitchen (restaurante specializate în versiuni culinare ale berii) a scos pe piață prima bere tartinabilă din ... Citește »

SPA-urile de bere din Praga- beneficii nebănuite.

Vi se pare ceva anormal să faceți baie în bere? Eu, personal, cred că este ceva ce trebuie încercat măcar o dată în viață. Baia în bere este o metodă de relaxare și înfrumusețare datorită proprietăților benefice ale acestei băuturi. Câteva hoteluri din Praga au făcut SPA-uri cu bere. Acolo, oamenii, pot face tratamente, bai și masaje pe bază de bere ... Citește »

Dacă cei de la Carlsberg ar face ciocolată…

sursa foto: adweek.com

…Probabil ar fi cea mai bună ciocolată din lume. Pe ideea aceasta se bazează cel mai nou spot Carlsberg, în care brandul de bere se reorientează către un nou produs. Nu doar că s-au apucat să producă ciocolată, ci mai mult decât atât, au făcut un bar realizat integral din aceasta. Locația aleasă a fost undeva în Londra, iar pentru „ridicarea” ... Citește »

Tatuaje cu bere

tatuaje cu bere

Este clar că toată lumea bea bere, dar sunt oameni care duc pasiunea pentru această băutură la extrem. Sunt persoane foarte creative care și-au făcut tatuaje cu bere :) Iată câteva exemple interesante:                     Tu, iubitorule de bere, ți-ai tatua un desen cu bere sau un simbol al berii?   sursă ... Citește »

Ce-ai zice dacă ai fi plătit să bei bere?

Sună cam fantastic titlul ăsta, nu? Atât fantastic pentru c-ar fi grozav să fie adevărat, dar și fantastic pentru că-i destul de improbabil să se întâmple. În România nu, însă o companie americană din Florida a realizat un program de internship prin care caută trei interni care să-și petreacă toată vara vizitând fabrici de bere și încercând tot felul de sortimente. ... Citește »

Reclama asta la Heineken e printre cele mai bune pe care le-am văzut vreodată

heineken

Cei de la Heineken au niște campanii și niște reclame foarte, foarte faine. Ce-i drept că-și și permit, fiind de ani buni sponsori oficiali ai UEFA Champions League. Campaniile #ShareTheSofa și #ChampionTheMatch prin care utilizatorii de Twitter puteau comenta în timp real meciurile din Liga Campionilor alături de foști mari jucători ai competiției au fost un adevărat succes. Dar parcă nimic ... Citește »