31 octombrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

ZorileStore.ro ofera vouchere in schimbul unei perechi de pantofi vechi (P)

 ZorileStore.ro, magazinul online premiat anul acesta la Gala Premiilor eCommerce 2012 ca fiind cel mai bun start-up, si-a obisnuit clientii cu promotii, concursuri si multe reduceri pentru cele mai in trend articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii de marca (Puma, Le Coq Sportif, Lotto, Prince, Police, Lacoste, Fila si multe altele)

Dupa campania “Curatenia de Primavara” in care ZorileStore.ro a oferit  gratuit incaltaminte marca Puma, Ipanema, Grendha si Rider azi lanseaza o noua campanie menita sa ii incurajeze pe useri sa renunte la vechile incaltari sa renunte la vechile perechi de incaltaminte in detrimental altora noi – noute.

Astfel – in perioada 22 octombrie 2013 – 12 noiembrie 2013 ZorileStore.ro ofera un  voucher de 50 de lei pentru fiecare pereche de incaltaminte uzata trimisa la depozitul ZorileStore.ro au adusa in magazinul acestora. Cu voucherele participantii pot achizitiona modele noi de incaltaminte si geci.

Adelina Oprea, marketing manager ZorileStore.ro: Campania prin care ne-am propus sa schimbam vechii pantofi cu uni noi poarta numele de “Refresh Yourself” si asa cum spune si numele este o campanie despre “Refresh” ii incurajam pe clientii nostrii si nu numai  sa isi de-a un refresh – sa renunte la vechii pantofi vechii pentru unii din noile colectii. Dar, nu ne oprim aici – pantofii uzati vor fi curatati si reconditionati de artistii de la Shui Shoes.

Acestia vor fi pusi la licitatie pe pagina de facebook zorilestore.ro – banii stransi vor fi donati copiilor din spitalul Municipal Mangalia.

810x361

Despre Cristian China-Birta

2 comentarii

  1. Am de adus, cu mentiunea ca este incaltaminte marca Red Dragon se acorda voucher si in cazul asta ?

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii