13 august 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

International Tattoo Convention

Lumea tatuajelor este strâns legată de lumea berii, căci puțini am văzut care să-și dorească o pictură permanentă pe propria piele, dar să refuze o bere. Să nu săriți că am preconcepții despre oamenii cu tatuaje, că ziceam de bine – oamenii destupați la minte n-ar refuza niciodată o bere. Amu dacă s-or supără nebăutorii de bere, le trece.

Și cum ziceam, în acest weekend, la Turbohalle a avut loc întâlnirea anuală a maeștrilor din lumea tatuajelor. Dacă voiai să îți faci un tatuaj ori să te decizi asupra unuia, era musai să fii la International Tattoo Convention. Pe-acolo a fost văzut și un Beerminator încercând să se cultive în ale tatuajelor.

Sincer, mai tare m-a încântat berea că era ieftină (5 lei Tuborgul de 0,33), decât tatuajele – vorba aia: lasă berea blogului de bere și tatuajele celor de la BlogINK.  Totuși nu pot să contest măestria tatuatorilor, căci operele lor erau incredibile, și când te mai gândești că pânza lor e pielea nu hârtia sau monitorul de pc, unde poți șterge cu ușurință, nu poți să nu-i apreciezi.

M-ar fi tentat și pe mine să-mi fac unul, de fapt mă tentează de mai mulți ani, dar niciodată n-am știut exact ce anume-mi doresc imprimat pentru totdeauna pe piele. Da, mă gândeam să fie ceva legat de bere, dar peste ani ce le-aș spune nepoților dacă m-ar întreba?! Nu sunt pregătit încă pentru acea discuție și vreau totuși să dau un exemplu bun, când o veni timpul pentru așa ceva :D (nu că tatuajul ar fi ceva cu care să te jenezi, dar povestea tatuajului e importantă).

Chiar mi-a plăcut să-i văd pe maeștri în acțiune și operele lor prin mulțime. Muzica de-acolo a fost un pic prea strong pentru mine, iar documentarele ce rulau pe la intrare erau prea grafice. Să zicem că show-urile erotice le înțeleg, dar n-a fost un eveniment pentru oricine, totuși a fost unul reușit.

Poftim și câteva poze făcute cu săpuniera. Poze mai reușite găsiți la domnu’ fotograf, iar pentru picanterii apelați cu încredere la mahmuri.

[nggallery id=76]

Despre Sorin Neagu

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii