01 noiembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Prietenii știu de ce, unde, cum și cu ce

Prin intermediul unui chestionar online la care au răspuns 1981 de bărbaţi cu vârsta peste 18 ani, din mediul urban, Organizatia Bărbăţilor din România – Bergenbier, iniţiativă a renumitului brand românesc de bere menită să reprezinte vocea bărbaţilor din toată ţara, a concluzionat că 1 din 2 bărbaţi (42,3%) consideră că a fi director general este cel mai benefic loc de muncă, urmatoarele ocupatii apreciate de bărbăţi fiind cele de analist calitatea berii (10.9%), trainer de fotomodele (10.25 %) şi tester de jocuri pe calculator (10.35%).

De asemenea, bărbaţii români consideră că fotbalul şi maşinile sport merită a fi plasate în topul invenţiilor care le fac viaţa mai frumoasă. Aproximativ 1 din 5 bărbaţi români cu vârsta peste 18 ani consideră că fotbalul este cea mai importantă invenţie din viaţa lor. Alături de aceasta, maşinile sport (18,9%), telefonul mobil, jocurile video sau telecomanda sunt descoperiri pe care bărbaţii români le-au plasat în topul invenţiilor menite să le îmbunătăţească viaţa. Într-un registru complet diferit, şi topless-ul la piscină a fost considerat de o parte dintre bărbaţi ca fiind un element care le îmbunătăţeşte calitatea vieţii (7.42%).

Cercetarea, iniţiată de O.B.R Bergenbier, a dorit sa verifice părerea bărbaţilor din România cu privire la factorii care le îmbunătăţesc viaţa de zi cu zi. O.B.R Bergenbier beneficiază inclusiv de o campanie de recrutare de membri ce se desfăşoară pe bergenbier.ro si prin pagina de Facebook Bergenbier.

Eu nu pot decât să fiu de acord cu concluziile trase de cercetarea celor de la Bergenbier. M-aș vedea având două joburi, în același timp QA tester de bere și QA tester de simulatoare de pilotaj, cu telecomanda lângă mine așteptând meciul, pe marginea piscinei, înconjurat de domnișoare ce au in grijă micii de pe grătar :D .
Am să beau o nefiltrată, poate poate se-mplineste.

Prietenii stiu de ce.

 

Despre Sorin Neagu

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii