05 noiembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Neumarkt, berea “oficială” a filmului Domestic

Aseară am văzut filmul Domestic. Şi am scris aici cum mi s-a părut. Pentru cei ce se întreabă de ce scriu despre acest film pe blogdebere.ro, răspunsul este unul foarte firesc: berea :))

Gheorghe Ifrim joacă în film personajul Nelu. Şi o face excelent. Căci Nelu este unul din acei mulţi pe care îi vedem “pe cartiere” cu PETul în mână şi sorbind de zor. Nu este o reclamă pentru ceea ce ar trebui să fie nobleţea berii, dar asta este altă discuţie…

Ei bine, Nelu bea aproape în fiecare scenă bere. Mai precis, Neumarkt. Şi o face cu o poftă de îţi vine, ca băutor de bere, să te ridici din fotoliul de le cinema şi să mergi să îţi iei şi tu una :))

După ce am vizionat filmul, l-am întrebat pe regizorul Adrian Sitaru dacă a fost product placement pentru Neumarkt sau nu. Răspunsul: a fost o întâmplare. Dar producătorii filmului au spus că s-ar putea, totuşi, să se lege o colaborare cu respectivul brand de bere pe viitor.

Nouă ne-ar plăcea. Aşa că salutăm de pe acum această colaborare :)

gigi neumarkt

Despre Cristian China-Birta

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii