03 noiembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Heineken te trimite in Amsterdam cu Time Capsule

Cu ocazia aniversarii a140 de ani, Heineken a lansat o aplicatie interactiva dedicata consumatorilor din Romania, Time Capsule, care ofera acestora posibilitatea sa interactioneze cu brandul lor favorit si sa ii transmita mesaje aniversare creative.

Pentru a sarbatori cea de-a 140-a aniversare asa cum numai Heineken® stie, aceste mesaje vor intra intr-o competitie jurizata de cei mai importanti reprezentanti din social media si unul dintre finalisti va castiga o experienta Heineken® la Amsterdam. Toate mesajele primite de la consumatori vor fi introduse intr-o capsula a timpului, ce va fi trimisa la Amsterdam si va fi deschisa peste 20 de ani.

Andrea Veress, Global Brands Group Brand Manager HEINEKEN Romania declara: “Suntem mandri ca aniversam 140 de ani. Deoarece ne dorim ca si cu aceasta ocazie sa fim cat mai aproape de consumatorii nostri, ne-am decis sa invitam pe toata lumea sa ni se alature in acest moment de sarbatoare. Aceasta activare, folosind cele mai noi tehnologii, precum si aplicatia Facebook, ne permit sa ii aducem aproape pe consumatorii nostri, dar si sa le oferim, inca o data, o experienta inovatoare de neuitat. Aniversarea marcheaza dincolo de toate aspectele, 140 de ani de deschidere catre lume si progres. ”

heineken time capsule

Despre Cristian China-Birta

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii