29 octombrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Apel către cititorii de bere

Am zis ”cititorii de bere” căci mi s-a părut că sună interesant :) ) Ce vreau să zic cu asta, sintetizez în apelul de mai jos.

APEL

Stimați cititori însetați ai informațiilor despre bere și tot ce înseamnă acest fenomen socialo-spumos de pe la noi. Vrem ca una din ”halbele” de informație pe care să vi le oferim aici pe blogdebere.ro să fie și cea legată de alte surse de informare despre bere. Pentru că așa credem noi că e corect, să adunăm aceste resurse într-un loc (ne-am gândit, pentru început, la blogroll, dar sigur o să ne vină și alte idei) ca să puteți avea acces și la ele, dacă doriți.

De aceea vă invităm să ne spuneți în comentarii sau la bere at blogdebere.ro ce alte bloguri/siteuri care dau informații despre bere mai știți. Cu mențiunea că am vrea să fie din România, ca pe cele de la noi am vrea să le promovăm. Ca un gest de minimă apreciere pentru munca pe care o fac acești oameni care iubesc berea si tot ce înseamnă ea pentru simțirea noastră de bine :)

Vă mulțumim pentru ajutor.

Despre Cristian China-Birta

7 comentarii

  1. Bere belgiana – sunt si foarte prompti. http://www.berebelgiana.ro/ro/

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii