29 octombrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

14 ani de Bere Gratis

Nu-i vorba de vreo loterie cu premii în bere, ci este vorba de una din trupele mele preferate de pe la noi. Trupa Bere Gratis împlineşte astăzi 14 ani de carieră. Apăi cum să nu iubești trupă cu așa nume, iar din toate melodiile lor n-are cum să nu te fi atins una cel puțin o dată.

“Vino mai aproape”, “La tine aş vrea să vin”, “Ce mişto”, “Ultrafete”, “Străzi albastre”, “Poveste de oraş”, “Ce n-a văzut Parisul”, “Stai pe acelaşi drum”, “Pas în doi” sunt doar o parte din hiturile lansate de-a lungul vremii de formaţia Bere Gratis şi adunate în opt albume de studio, două albume live, un DVD şi primul DVD surround produs de un formaţie românească.

Trupa pregăteşte o dublă sărbătoare, pe 19 noiembrie, de la ora 19.30, pe scena Teatrului Naţional Bucureşti, când, vor sărbători și cei 14 ani de carieră, dar își vor lansa și noul album ”În faţa ta”, un material pe care este inclus hitul “Povestea mea“. Biletele pot fi cumpărate la preţurile de 75 de lei (categoria I), 45 de lei (categoria a II-a) şi 25 de lei (categoria a III-a), de pe site-urile www.eventim.ro şi www.bilete.ro, potrivit Mediafax. Pe Digi24, solistul trupei, Mihai Georgescu a dat și un interviu de dimineață.

La Mulți Ani, Bere Gratis!

Despre Sorin Neagu

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii