16 septembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Câteva știri la sfârșit de săptămână

Adevărul ne spune că un român, dupa ce i-a fost interzis să bea bere în interiorul unui magazin alimentar din Roma s-a dus acasă să-și ia sabia din dotare, ca apoi să se întoarcă și să-i devasteze magiazinul italianului neînduplecat ce-l izgonise. Vorba aia, nu te pune între român și berea lui. Menționez că Adevărul spune că respectiva sabie are un design inspirat din Lord of The Rings, ba chiar că ar fi fix ca a lui Frodo. Eu, fan înfocat al trilogiei fiind știu sigur că nu-i sabia lui Frodo, da-mi pare tare cunoscută dintr-un MMO sau ceva. O recunoaște cineva? :D

În Cluj, Atelierul de Pizza dă o bere la halbă pentru fiecare votant al lui Cristian Gog, diseară, în finala Românii Au Talent. Dacă ești prin Cluj dă mesajul “GOG” la 1276 și mergi de-ți bea berea bine meritată la Atelierul de Pizza.

Bergenbier dă premii multe dacă te uiți sub capacul fiecărei beri Bergenbier până 15 iulie.  25 000 de mii de euro, 1500 de ceasuri O.B.R și  25 000 de PET-uri de bere. La Praktiker campania Bergenbier mai este activă doar weekend-ul ăsta – la fiecare bon de peste 150 de lei primești un six-pack de Bergenbier.

Recent s-a încheiat festivalul de bere din Parcul Tineretului - Bier Zone Fest - organizat de Fun Time Production, GD Total Service și compania importatoare de bere bavareză Sugar Free Dieta. Scopul festivalului a fost promovarea berilor cu specific bavarez, investiția fiind una considerabilă – 200 000 de euro, toate “materialele” (dozatoare, cort, rulote alimentare, frigidere etc.) fiind cumpărate expres pentru festival.

Recent s-a încheiat festivalul de bere din Parcul Tineretului – Bier Zone Fest - organizat de Fun Time Production, GD Total Service și compania importatoare de bere bavareză Sugar Free Dieta. Scopul festivalului a fost promovarea berilor cu specific bavarez, investiția fiind una considerabilă – 200 000 de euro, toate “materialele” (dozatoare, cort, rulote alimentare, frigidere etc.) fiind cumpărate expres pentru festival.

Șase luni au durat pregătirile pentru festivalul ce a durat 11 zile. Astfel amatorii de distracție au petrecut într-un cort uriaș, cu o suprafață totală de 1200 m², cu capacitate de peste 1200 de locuri la mese și au comandat bere bavareză din cele 14 puncte de servire bere. S-au bucurat de excepționalele prestații live ale formațiilor Proconsul, Pasărea Colibri, Pacifică & Leo Iorga, Semnal M, Gyuri Păscu & The Blue Workers și Trupa Ordean dar și Fanfara Karpaten, dar și de o vizionare high a€“ definition a transmisiilor celor mai importante meciuri de fotbal din competițiile interne și internaționale, pe un ecran LED de 16 metri pătrați.

Experiența bavareză s-a încheiat în Parcul Tineretului din București, dar nu și în toată țara. Bier Zone Fest va continua cu o caravană care va străbate alte 20 de orașe mari ale României, primele două fiind Târgu€“ Mureș (18 -20 mai ) și Timișoara ( 25-27 mai).

Despre Sorin Neagu

3 comentarii

  1. clar nu e din lord of the rings, daramite a lui frodo. sting era frumoasa, lucitoare, curata.

  2. Cine stie cunoaste :D iar sabia aia se facea albastra cand te apropiai de inamic :) )
    in cazul nostru cred ca mai albastru era romanasul nostru la fata, decat sabia dansului :D

  3. cand se apropiau orcii, pardon :P

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii