BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Cum fu la Bier Zone Fest

Mă, fu fain. Berea relativ ieftină, având în vedere că era bavareză și foarte bună, muzica de calitate, eu am prins un concert de mare clasă al formației Pasărea Phoenix și pot spune că au insuflat bună dispoziție în rândurile publicului, iar micii și cârnații au potolit foamea celor care se simțeau prea bine că să părăsească cortul în care s-a ținut festivalul.

Nu prea am înțeles sistemul lor cu jetoane – cumpărai jetoane ca să îți plătești berea. O fi el bun sistemul, dar era frustrant să stai la coadă la jetoane ca pe urmă să stai la coadă la bere. Totuși berea merita efortul, fie ea brună, blondă sau nefiltrată, la sticlă, halbă sau la doză de 1L. Nu degeaba era cortul plin cu voie bună și-n împrejurimi mișuna puzderia de căutători de distracție într-o seară relaxantă de weekend.

Festivalul îl găsiți în Parcul Tineretului până pe 9 mai, iar cortul de 1200 m² e mai mult decât primitor dacă vreți să vizionați finala Europa League.

Na poftim și câteva poze făcute de tovarășul Adrian Holerga.


Despre Sorin Neagu

4 comentarii

 1. Sistemul cu jetoane este foarte bun din mai multe motive:

  1. fluidizeaza foarte mult treaba. Desi stai la 2 cozi, per total stai mai putin. Si asta pentru ca cei care pun berea nu trebuie sa stea sa iti ia si banii, sa iti dea si rest, etc..
  2. pentru ei este putin mai profitabil asa pentru ca nu toate jetoanele vandute sunt si folosite! :D

 2. Dascalescule uite aici ce era mai practic :D

  http://blogdebere.ro/diverse/56-de-beri-pe-minut.html

  cu sistemul asta iti zic eu ca n-aveau nevoie de jetoane :)

  daca as organiza festivaluri de bere as adopta tehnologia asta noua fara ezitare

  PS: decat doua gherete de cumparat jetoane preferam ca cei doi oameni sa serveasca bere :D si se fluidiza treaba, si la propriu (cu bere) si la figurat :) )

 3. șezi blând șâ be’ un radlier :) )

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii