31 octombrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Traian, lupoaica și berea – Concurs

Ne-am gândit noi că ar fi timpul s-o punem de-un concurs, nu de alta da-i prea îi cald afară (așa era ieri, când am scris textul :D dar stați liniștiți că iarăși vine…) și prea vă facem noi poftă vorbind cât îi ziua de mare despre bere. Apăi normal că premiul e în bere și-i mai evident că și concursul nostru trăznit tot cu berea are legatură. Spun trăznit pentru că este un concurs distractiv și sperăm să vă distrați participând la el, fără supărări și alte cele.

Așa că, fără să ne mai lungim la vorbă, Blog de Bere are de dat, celui mai creativ și mai năstrușnic cititor al nostru, destulă bere cât să îi ajungă multă o vreme și lui și prietenilor:

106 beri la doză

Ce trebuie să faci și de ce 106?! Apăi aici e marea distracție.

Că tot a devenit muza tuturor, și să recunoaștem că nu-i cea mai inspirată piesă de artă dacă până și spaniolii s-au distrat făcând poze cu ea, noi vrem de la voi cele mai năstrușnice poze în care să apăreți voi, berea în orice formă și statuia lui  Traian cu lupoaica-n brațe. Făcute în photoshop sau nu, puțin contează, creativi să fiți. Folosiți ce poză vreți voi. Că tot vorbim de Traian, 106 beri ni s-a părut numărul potrivit, având în vedere că în anul 106 romanii lui Traian au cucerit Dacia.


După ce-ai făcut poza respectivă te invităm să ne dai like pe facebook (pentru că numai așa poți uploada ulterior poza) apoi să postezi poza la noi pe wall. Tot ce tre’ să mai faci pe urmă e să dai share pozei la tine pe wall și să pui un link la articolul ăsta în descrierea pozei ca să știe lumea care-i faza cu poza respectivă.

Fiecare participant are dreptul să posteze o singură poză (o singură participare), așa că adună-ți prietenii și pune-i să participe, și oricare ați câștiga împărțiți voi berea frățește, că-i destulă pentru toată lumea.

Juriul va fi format din echipa Blog de Bere: Chinezu, Alexandra și Sorin - vom premia poza pe care o vom aprecia toti trei din punct de vedere creativ, subiectiv etc., deci puțin contează numărul de like-uri/share-uri al fiecărei poze – voi, berea și statuia-s musai în poză, ca să știm că voi ați născocit-o :) .

Spor!

Rezumatul:

- poză cu tine, berea în orice formă și Traian cu lupoaica (photoshop sau nu)

- urcă poza la noi pe wall, apoi dă-i un share cu link la concurs în descrierea pozei

- premiul: 106 beri la doză de 0,5 litri (mai multe sortimente pentru toate gusturile)

- oricine cu cont de facebook poate participa – trimitem berea oriunde în țară

- perioada concursului 14-27 mai 2012.

- câștigătoarea/câștigătorul va fi anunțat/ă pe 30 mai 2012.

Despre Sorin Neagu

7 comentarii

  1. cel m-ai tare concurs !!!!!!!!!!

  2. Am si eu o intrebare: cat de profi trebuie facuta poza, sau prelucrarea in photoshop. De ce intreb: de ajuns in Bucuresti nu ajung, si nici nu sunt foarte priceput la photoshop.
    Merci

  3. merge si in photoshop :) sa fie poza reusita si sa ne dea pe spate, ca in rest orice-i permis

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii