22 septembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Valoarea terenului fostei fabrici de bere Ursus – 8 milioane de euro

Ziar de Cluj a publicat un foarte bun material despre brandurile clujene. Evident că nu putea să lipsească Ursus dintr-o astfel de analiză. Redăm mai jos câteva rânduri din material. Cu recomandarea să citiţi tot, pentru că, repet, este un articol foarte bine documentat. Aş vrea să văd cât mai des astfel de scriituri jurnalistice în presa de la noi.

O istorie de 135 de ani a fost demolata intr-o clipa, ramanand doar mormane de moloz din una dintre cele mai vechi fabrici de bere din Romania.

Urusus a decis sa relocheze productia de la Cluj la Buzau. Putini stiu, insa, cat de valoros este terenul eliberat, intre timp, de constructiile fostei fabrici. Un calcul realizat de Ziar de Cluj arata ca valoarea terenului ar putea ajunge la nu mai putin 8 milioane de euro.

Nu este problema corporatiilor multinationale care s-au extins pe piata noastra, in primul rand autoritatile locale si nationale erau obligate sa ia masuri de protejare a acestor branduri”, arata Doru Pop, specialist în comunicare.

Felicitări Ioana Oros pentru articol!

Despre Cristian China-Birta

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii