01 noiembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Să aprindem o lumânare pentru toate berile încă nebăute din lume

Că tot am primit această superbă și tare simpatică lumânare personalizată de Lumânăresele de la Lumea Lumânărilor, trebuia să-i găsim și o utilitate, căci să bei bere la lumina lumânării parcă nu-i chiar așa romantic.

Totuși, dacă o aprinzi, îți pui o dorință (să degustăm toate tipurile de bere din lume) și să-i sufli flacăra ca să se și îndeplinească îi al naibii de romantic. De fapt, de câte ori ne va veni în minte vreo dorință legată de bere vom aprinde lumânarea fermecată, ne vom concentra la gândul bun și o vom stinge, poate, poate-i cu noroc.

Și la cât e de frumoasă și de mare multe dorințe va primi. Între timp să o aprindem pentru toate berile încă nebăute din lumea asta. Vom avea grijă să le includem în dorințele noastre.

Mulțumim lumânăreselor dragi pentru așa cadou frumos, tare binevenit la puțin peste o lună de sărbătorile de iarnă. Vă dați seama căt de mândri vom fi când ne vom decora biroul în decembrie, iar în centrul tabloului de sărbătoare va fi lumânarea personalizată pentru Blog de Bere. Abia așteptăm.

Despre Sorin Neagu

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii