01 noiembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Pozitia Silva despre Pozitia Copilului

Ok, aveţi dreptate, titlul este un pic cam forţat :) Dar suntem “acoperiţi” când spunem asta, trebuie sa recunoaşteţi. Şi, evident, salutăm cu mare, mare drag implicarea unui brand de bere cu tradiţie precum Silva în promocarea acestui film, care a făcut senzaţie la nivel mondial. Dacă vreţi să ştiţi unde puteţi vedea Poziţia Copilului în perioada următoare, aveţi aici locaţiile.

Silva Original Pils, mândria berii românești, recunoaște încă o dată valorile autentice, fiind unul dintre susținătorii premierei naționale a filmului „Poziția copilului”. Silva Original Pils promovează cu mândrie valorile contemporane autentice și talentul celor datorită cărora suntem onorați să fim români.

Silva Original Pils salută cu mândrie succesul înregistrat de filmul „Poziția copilului”, producție care s-a bucurat de recunoaștere și apreciere internațională. Pelicula regizată de Călin Peter Netzer este prima premiată cu Ursul de Aur la Festivalul Internațional de Film de la Berlin, unul dintre cele mai importante premii din cinematografie, fiind un alt motiv foarte important de mândrie națională.

„Silva Original Pils susține cu mândrie evenimentul de lansare organizat de Parada Film, al producției „Poziția copilului”, cea mai recentă și notabilă realizare a cinematografiei românești. Ursul de Aur obținut la Festivalul Internațional de Film de la Berlin este unul dintre motivele care ne fac mândri de valorile naționale, cinematografia românească înscriindu-se în această serie de realizări care ne onorează. Astfel, Silva are ocazia să se bucure din nou alături de consumatori de mândria de a fi român”, afirmă Gabriela Galațanu, Group Brand Manager HEINEKEN România.

Filmul „Pozitia copilului” regizat de Călin Peter Netzer vorbește cu emoție, cu dramatism, dar și cu umor despre relația dintre o mamă dominatoare și fiul ei adult. Producția îi prezintă pe unii dintre cei mai apreciați și talentați actori români: Luminița Gheorghiu, Bogdan Dumitrache, Vlad Ivanov, Florin Zamfirescu, Adrian Titieni, Natașa Raab, Ilinca Goia și Mimi Brănescu.

Caravana Pozitia Copilului-Cinema City

Despre Cristian China-Birta

2 comentarii

  1. Hehehe, le-au luat-o inainte celor de la Ursus. Asa Ursu’ de Aura este promovat de Silva :) Spor!

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii