20 decembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Jucării și alte cele pentru consumatorul de bere


Că tot ne place berea, frigideru-i plin, iar beri de toate felurile am bifat de pe lista “musai de băut”, ar cam fi timpul să ne răsfățăm un pic și din alte puncte de vedere. Unii colecționează capace, alții doze, alții pahare de bere. Eu m-aș mulțumi cu gadget-uri de bere :D.

Spre exemplu, un tanc cu telecomandă, care să-ți care și berea oriunde vrei tu, m-ar coafa, sincer vă spun. Și mai și trage cu tunul, ori cu apă, ori cu bile de plastic, și nici de apă nu se ferește. Nicio băltoacă nu-l oprește din drumul lui spre bere, iar inamicii care s-ar da la berea mea s-ar alege cu o bilă de cauciuc peste labe.

Nici cu memory flash-urile astea mai speciale nu mi-ar fi rușine.

Însă desfăcătoare de capace de bere ca acestea mi-aș dori să am în arsenalul meu. Unul care-ți numără câte beri ai băut, la îndemână mai ales când nu-ți iese socoteala de la nota de plată, iar celălalt îți păstrează și dovezile. Asăm!

Să nu mai zic de ceasul ăsta… nu-i musai să fie ziua mea ca să mi-l faceți cadou. Ceasurile deșteptătoare-s out, ceasurile desfăcătoare-s in – ce ți-e și cu moda asta, dom’le?!

În caz că te grăbești undeva îi bun el ceasul să-și spună timpul, dar tre’ să măsori și distanța cu ceva. În caz că-ți place să te dai pe biciclete, dar îți place și berea s-o ai la îndemână, na potfim și ceva pentru tine – Polo Mallet Holder. Inițial a fost inventată ca fiind o curelușă cu care să-ți prinzi diferite chestii de cadrul bicicletei, însă nu mult a durat până i-au văzut alții adevăratul potențial.

Și dacă tot îți plac bicicletele și berea, apăi așa ceva n-are cum să vă displacă. Pedalezi în timp ce servești o bere cu prietenii tăi, fără riscuri, altul fiind cărmaciul. Tu numa’ cu gândul la bere poți sta, poate și la pedalat, ca să nu ducă nimeni greul pentru tine. Numa’ nemții putea inventa așa frumusețe de “bicicletă”.

Americanii vin din urmă. Un proprietar de microfabrică de bere, pasionat de ciclism, a venit cu o idee tare faină de a-și evidenția berea – un mini-bar de bere pe două roți, numai bun de mers cu el la festivalurile de bere. De fapt, atât de bine i-a mers de când cu ideea asta, încăt a reușit să-și deschidă și-un Bike Bar, special pentru bicicliștii cu poftă de bere.

Cum n-ajunem prea curând în Bike Barul dânsului, măcar niște stații de realimentare de-am avea și noi.

Despre Sorin Neagu

4 comentarii

  1. Am vazut un beerbike in stuttgart. Foarte misto!

  2. Sper ca stick-urile sunt protejate pentru lichid. Oricum tare ingenioase , nu am gasit asa ceva in comert

  3. Pedalezi cu o bere sau mai multe la bord? Asa ceva nu prea cred. Ori una ori alta. Statia de alimentare insa cred ca ar prinde bine si pe meleagurile noastre

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>