Colegul Alin mi-a ridicat-o astăzi la fileu când mi-a arătat poza de mai jos şi m-a întrebat dacă ştiam că în Focşani se face bere. Sau, mă rog, un fel de bere.
E prima oară când aud de „bere blondă plată” şi prima oară când aud de bere cu aromă de soc. Si de bere care are în ea atât malţ, cât şi înlocuitori de malţ. ) Legenda spune că a fost ceva vin transformat în bere, dar eu nu cred nimic până nu beau.
Am să văd unde poate fi găsită în Focşani şi-am să vă spun şi vouă cum e minunăţia. Până una-alta, dacă ştiţi vreun detaliu, oricât de mic ar fi el, despre berile blonde plate cu aromă de soc, daţi de ştire.
P.S.: Poza a fost găsită de Alin aici.
Bere plata, aroma de soc… Momentul in care se va lansa berea cu telina de care va tot spun de-un an s-apropie… ))
O s-o testăm şi pe aia dacă chiar trebuie, că n-avem încotro. )
Sa aduci una sa o gustam. Sau, ma rog, macar sa ne uitam la ea sa ne minunam
Cred că am găsit deja pe cineva care mi-ar putea face rost de nişte mostre de aşa ceva. Îţi dai seama că aduc să testăm profesionist, cu toată gaşca. )
ok. suficient! limoberi, acum beri plate. nu ma faceti sa ma mut in alta gasca! )
Aștept ziua în care voi savura o gustoasă bere cu aromă de cafea. Deci, chiar vreau măcar să gust, deși știu că va fi oribilă.
Cred ca astia sunt gresiti si la cap si la eticheta. Cred ca lipseste o virgula intre bere si blonda. Dar lipsa asta e nesemnificativa fata de lipsa de neuroni. Radem-glumim, dar daca te uiti la ingrediente vezi ca ingredientul majoritar este maltul si inlocuitorul lui. Apa e pe locul 3, deci… e groasa fratilor. Yak!
Exista o lege referitoare la ingrediente mira-m-as sa o fi respectat.
8% alcool? Plus vitamina C (acid ascorbic)… Tare sunt curios de concluziile degustarii
Poate are la baza reteta de socata. La aia se pune si drojdie.