30 octombrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Chinezu și Setea de Bere

Mi se pare corect ca atunci când ai și-un blog despre bere, și mai și scrii povești despre beri fantastice, să fii numai bun de pomenit când se lansează un sortiment nou de chipsuri, dar să mai apari și pe etichetă deja-i lucru mare.

Na, că după ce a fost fermier pe propria parcelă, Chinezu se bucură de rodul muncii lui gustând chipsurile făcute din propria-i recoltă de cartofi. Și nu orice chipsuri, vă rog… Lay’s Chips Sete de Bere, adică chipsuri sărate, cu aromă de wurști, numai bune de degustat la o bere.

Eu unul mi-s chiar mândru, că după bere cel mai mult îmi plac chipsurile. Ba chiar cred că-mi plac mai mult, că atunci când eram mic copil chiar mă gândeam ce fain ar fi să am o fabrica numai a mea și să am toate rafturile din casă pline cu chipsuri. De fapt, acum sunt cam interdependente cele două, căci chipsurile după ce-s mâncate trebuiesc udate, iar berea pe stomacul gol parcă nu te unge atât de bine. Acum, domn Chinezu mai trebuie să apară și pe o doză de bere ca să ajungă superstar de-a dreptul :D

Despre Sorin Neagu

2 comentarii

  1. Sunt cele mai bune chipsuri de gama Lays in opinia mea :D si chiar curge berea dupa ce termini o punga :)

  2. Bre Sorine, ai scris mai repede decat mine depre asta. Mi-ai luat Laysul de la gura, cum ar veni. Motiv pentru care meriti o cisterna de bere :) )

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii