Vă spuneam pe la începutul verii de cum că importatorul de bere Bavarom a lansat berea Nenea Iancu, în primă fază, sub formă de draft în Horeca.
Din toamnă va fi distribuită la sticle de 0,5 litri atât în Horeca, cât şi în retail, în două sortimente: bere blondă de tip “Munchner Lager” 4,9 % alcool şi nefiltrată tip “Weiss” 5,1 % alcool.
Ambele tipuri sunt produse în orașul Memmingen din landul Bavaria. Reţeta care stă la acestei beri este realizată de producătorul german exclusiv pentru marca de bere românească, având patru ingrediente de bază: apă, malț din grâu, malț din orz şi hamei.
În caz că vreți să o degustați avem mai jos și o listă cu locațiile unde puteți încerca proaspăta bere Nenea Iancu, listă găsită pe noua pagină de facebook a berii Nenea Iancu:
@Sorin de asta chiar nu am mai auzit Bavaria sa promoveze o bere cu traditie din Romania.
P.S o sa incerc berea cu prima ocazie si revin cu comentariu la art tau.
Mult succes!
Îți dai seama că și eu abia aștept să o încerc.. mai ales nefiltrata
și-abia o aștept la sticlă, că nu-s destule nefiltrate in rafturile magazinelor