20 septembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Cum vine asta cu “bere blondă plată”?

Colegul Alin mi-a ridicat-o astăzi la fileu când mi-a arătat poza de mai jos şi m-a întrebat dacă ştiam că în Focşani se face bere. Sau, mă rog, un fel de bere.

bere blonda plata

E prima oară când aud de „bere blondă plată” şi prima oară când aud de bere cu aromă de soc. Si de bere care are în ea atât malţ, cât şi înlocuitori de malţ. :) ) Legenda spune că a fost ceva vin transformat în bere, dar eu nu cred nimic până nu beau.

Am să văd unde poate fi găsită în Focşani şi-am să vă spun şi vouă cum e minunăţia. Până una-alta, dacă ştiţi vreun detaliu, oricât de mic ar fi el, despre berile blonde plate cu aromă de soc, daţi de ştire.

P.S.: Poza a fost găsită de Alin aici.

Despre Cristian Florea

Sportiv pasionat de Social Media şi WordPress. Project Manager la Sport Local.

8 comentarii

  1. Bere plata, aroma de soc… Momentul in care se va lansa berea cu telina de care va tot spun de-un an s-apropie… :) ))

  2. Aștept ziua în care voi savura o gustoasă bere cu aromă de cafea. Deci, chiar vreau măcar să gust, deși știu că va fi oribilă.

  3. Cred ca astia sunt gresiti si la cap si la eticheta. Cred ca lipseste o virgula intre bere si blonda. Dar lipsa asta e nesemnificativa fata de lipsa de neuroni. Radem-glumim, dar daca te uiti la ingrediente vezi ca ingredientul majoritar este maltul si inlocuitorul lui. Apa e pe locul 3, deci… e groasa fratilor. Yak!
    Exista o lege referitoare la ingrediente mira-m-as sa o fi respectat.

    8% alcool? Plus vitamina C (acid ascorbic)… Tare sunt curios de concluziile degustarii

  4. Poate are la baza reteta de socata. La aia se pune si drojdie.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii