26 octombrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Diverse

Byron – Road Trip

Byron iese iarăși din tipare și lansează noul lor videoclip exclusiv pe bloguri, dovadă că-și apreciază fanii înrăiți din online. Ne-am decis să le susținem și noi eforturile așa că poftiți noua lor melodie, în primă audiție, căci până joi nu-i publică, doar publicată pe bloguri Citește »

Cum desfaci o bere la doză dacă-i agitată

Domnia Sa, Maestrul Gaben iarăși ne împărtășește din experința sa vastă în de-ale alcoolului și ne învață cum să deschidem o bere la doză după ce a fost agitată. Eu zic să urmărim atent, căci eu unul n-am avut habar de-așa taină simplă și practică, și poate s-o nimeri încă vreo doi nepriceputeni care să bage la cap. Spor la învățat! Citește »

Recomandarea zilei: site-ul Ciuc Premium

Site-ul Ciuc Premium

Intră frumos pe CiucPremium.ro/music.2012 și vei găsi un concept funky de website în lumea berii românești. Mie îmi place la nebunie cum s-a gândit berea Ciuc să interacționeze mai mult cu fanii prin website-ul lor, că prea monotone-s site-urile de bere de pe la noi. Citește »

Mândria de a produce bere și plăcerea de a o savura

logo_BR

E greu de spus dacă există sau nu o băutură cu o reţetă mai veche decât cea a berii, însă cu siguranţă istoria acesteia merge mână-n mână cu istoria lumii. Fiecare pahar de bere ascunde o poveste, defineşte o emoţie, o trăire, o interacţiune umană, reuşind să spargă bariere culturale şi sociale acolo unde alte strategii de comunicare dau greş. Citește »

Dai o bere?

Știți momentul ăla ciudat când cineva îți cere o bere?! Apăi știți cum stă treaba cu berea – îi fain tare s-o primești, da-i bai mare când tre’ s-o dai . Dar dacă tot ți se cere o bere, măcar s-o dai cu stil, nu?! Să privim și să-nvățăm cum se face Și uite cât antrenament implică să dai o ... Citește »

Înapoi la începutul paginii