13 decembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Berea Olimpicilor?

Cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Londra, compania scoțiană BrewDog a lansat o bere puțin spus specială.

“Nu lua în seamă anabolizantele” sau Never Mind The Anabolics este o bere plină de substanțe interzise atleților printre care creatina, steroizi, pudra de maca, ginkgo, având ca țintă sponsorii Olimpiadei de la Londra.

BrewDog vrea să arate cu degetul spre organizatori ipocriți și spre cei ce tratează cu superficialitate termenii morali în cadrul căruia sponsorii unei competiții sportive ar trebui să se integreze.

James Watt, fondatorul companiei spune că dacă un atlet poate fi asociat cu un burger, cu o băutură carbogazoasă cafenie și o bere ieftină, de ce nu ar primi cu brațele deschise și o bere premium, care să stimuleze atletul și să-l ajute în a obține performanțe superioare. Dacă tot se poate asocia cu obiceiuri și alimente nocive, de ce nu s-ar asocia și cu o băutură care să-i îmbunătățească potențialul sportiv.

 

Despre Sorin Neagu

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>