25 iunie 2018

Câștigătorii sticlei de aur Staropramen au hotărât să doneze premiul

Staropramen a încheiat promoția națională din acest an, în urma căreia 5 câștigători au plecat în Praga în perioada 5-8 decembrie, în căutarea premiului final: sticla de aur Staropramen.

Cei cinci au primit o hartă a Pragăi și provocarea de a îndeplini câteva sarcini într-o cursă contra cronometru. Câștigătorii premiului au terminat traseul în 55 de minute. Aceștia sunt doi soți din Bacău, care au ales să doneze acest premiu în valoare de 3.000 de Euro unui copil care are nevoie de o intervenție medicală. Cu restul de cheițe necâștigătoare își propun să confecționeze bijuterii handmade pe care să le vândă în cadrul târgurilor de Crăciun, iar banii strânși să îi doneze în scopuri caritabile.

Gestul acestei familii ne-a impresionat și suntem foarte bucuroși că am avut o contribuție la această faptă lăudabilă. Am avut onoarea să-i cunosc pe acești oameni și să stau de vorbă cu ei și într-adevăr, sunt niște oameni speciali, care nu pierd nici o ocazie de a ajuta și de a face fapte bune.”, a declarat Mihai Bonca, Marketing Director Bergenbier SA.

Ionuț și Corina Ghirău sunt foarte implicați în activități sociale și caritabile. Au o familie numeroasă, dar acest aspect nu-i împiedică să fie generoși și să-i ajute pe cei în nevoie. Câștigarea acestui concurs și excursia la Praga au reprezentat îndeplinirea unei dorințe mai vechi de a vizita orașul boem. Au privit excursia ca pe o șansă de relaxare, de socializare și de a petrece clipe frumoase, competiția în sine fiind pe locul doi. Decizia acestei donații a venit după ce au câștigat. „Ne vom bucura cu atât mai mult de acest premiu, știind că am putut să aducem speranță unei familii greu încercate”, au spus emoționati cei doi câștigători ai competiției Staropramen.

Acest mecanism a fost ultima etapă a promoției adresate consumatorilor ce a început în luna iulie, Cursa la Praga, când două echipe de bloggeri conduse de Marius Vintilă și Vlad Petreanu au explorat orașul în căutarea unei comori bine ascunse și s-au conectat în timp real cu fanii Staropramen din social media, pe pagina mărcii.

castigatori Staropramen

Despre Cristian Florea

Sportiv pasionat de Social Media şi WordPress. Project Manager la Sport Local.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*