14 noiembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

56 de beri pe minut

Acesta este noul record mondial stabilit de un dozator de bere revoluționar.

Bottoms Up Dispenser se numește, invenție a celor de la GrinOn Industries, iar (r)evoluția constă în modul de umplere al paharelor cu bere, acestea din urmă fiind cel puțin la fel de neconvenționale după cum puteți urmări în clipul de mai jos.

Mă gândesc cât de binevenite ar fi pe la noi, mai ales acum, că vine vara și intrăm în plin sezon al festivalurilor de bere. Umplând paharul de jos în sus berea nu face spumă, deci umplerea paharului se face mai rapid, deci servești mai mulți însetați într-un timp mai scurt și mult mai eficient, pierderile de bere scăzând foarte mult folosind acest sistem. În plus, cel ce servește lucrează mai eficient, ba chiar poate face și multitasking, astfel reducând numărul de oameni angajați la tonetă de bere, deși, eu n-aș prea recomanda supraaglomerarea servitorului, că-i afectează moralul, și cam toți suntem sătui să fim serviți cu silă.

Sistemul funcționează și merită investit în acesta. Folosit la festivaluri, concerte etc. zic că ar crește vânzarea de bere scăzând timpul petrecut la coadă pentru reumplerea paharului. Eu, unul, aș promova și refolosirea paharului de către consumatori, oferind un preț promoțional la reumplerea paharului existent, pentru a scădea costurile cu aprovizionarea și pentru a fi mai prietenos cu mediul, astfel reducând poluarea cu paharele de plastic tradiționale folosite rămase în urma unor astfel de evenimente.

Despre Sorin Neagu

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>