Cel puțin așa susțin cei de la Samuel Adams Boston Beer, după 2 ani de cercetări în domeniu. Se vinde în seturi de câte 4 pahare, la prețul de 30 de dolari setul. Paharul se potrivește perfect berii lor și-l vom explica conform machetei de mai jos.
Excrescența rotunjită de pe marginea gurii paharului crează turbulențe care eliberează aromele în timp ce berea curge în aparatul bucal.
Buza paharului este îndreptată înspre afara paharului pentru a livra berea pe partea din față a limbii unde sunt receptorii gustului dulce, pentru a te bucura de gustul dulce al malțului din bere.
Partea îngustată, imediat după buza paharului, susține spuma și reține pentru puțin timp gustul amărui al hameiului, cât să te bucuri de gustul dulce, dar puțin sesizabil al malțului.
Corpul rotund reține aromele, iar silueta îngustată a paharului menține temperatura scăzută mai mult timp. Partea îngustată a spre baza paharului plus șanțuri tăiate cu laserul crează mai multe bule în conținutul berii, creând o suprafața mai mare pe care acestea să se “agațe”.