26 august 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Timișoreana sponsor al Naționalei de Fotbal

Timişoreana, berea românească cu cea mai îndelungată tradiţie, continuă povestea Fotbalului Adevărat prin lansarea parteneriatului cu FRF şi Echipa Naţională de fotbal a României.

Într-un cadru oficial şi unic la Arena Naţională, Mircea Sandu, Preşedintele FRF şi Mihai Bârsan, Vice-Preşedinte Marketing la Timișoreana au semnat contractul de parteneriat. La eveniment au mai participat Cristian Tănase, alături de legendele fotbalului românesc, Ilie Balaci şi Miodrag Belodedici.

În timpul conferinţei de presă, fotbaliştii prezenţi au povestit cât de important este aportul fanilor în viaţa unui sportiv. Chiar dacă reprezintă generaţii diferite, Ilie Balaci, Miodrag Belodedici şi Cristi Tănase, toţi au vrut să le mulţumească deschis suporterilor şi să îi invite să fie în continuare alături de Echipa Naţională de fotbal.

Mircea Sandu, Preşedintele FRF

Cele mai mari bucurii au venit din partea oamenilor care ne-au susţinut cu atât de multă dăruire. Ei ne-au ajutat să dăm tot ce avem mai bun pentru fotbalul românesc. Şi tot ei au fost cei care ne-au fost alături la bine şi la greu.

Mihai Bârsan, Vice-Preşedinte Marketing la Timișoreana

Pentru Timişoreana, ceea ce este de valoare în fotbal, Fotbalul Adevărat, merită susţinut, protejat şi dus mai departe. De aceea, atunci când Cupa României ajunsese o competiţie secundară, în pericol de a pierde total interesul cluburilor, Timişoreana a înţeles că adevăraţii prieteni se cunosc la greu şi a pus umărul la susţinerea ei. Suntem acum într-un moment când Echipa Naţională are şi ea nevoie de susţinere, de încredere. În istoria ei de 90 de ani, Echipa Naţională a produs multe momente de mândrie, multe momente de Fotbal Adevărat. Are în spate o poveste construită de multe generaţii de jucători şi suporteri ce trebuie dusă mai departe, la bine şi la greu. De aceea Timişoreana îşi va extinde implicarea în fotbalul românesc. Pe lângă Cupa României ne dorim să fim un partener de nădejde şi al Echipei Naţionale, în numele tuturor celor care apreciază un meci frumos şi o bere bună.

În ultimii ani, Timişoreana a arătat o implicare foarte importantă în fotbalul românesc, desfăşurând o serie de campanii precum “Meciul Legendelor vs. Suporteri” (2010) sau “Drumul Mingii” (2011) şi prima finală de Cupă jucată pe Arena Naţională (2012), strâns legate de susţinerea Cupei României Timişoreana. Cu ajutorul suporterilor, competiţia a crescut în popularitate şi a devenit mai mult decât o luptă pentru un trofeu, fiind definită de Fotbalul Adevărat. Timişoreana va rămâne în continuare şi sponsorul principal al competiţiei Cupa României.

[nggallery id=46]

Despre Sorin Neagu

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii