Am aflat de la Ovidiu Sîrb că s-a lansat (în sfârşit!) Timişoreana în varianta brunetă. Omul cu blog, din Timişoara, aşa cum se recomandă, a avut onoarea să fie printre primii care degustă Timişoreana brună, datorită şi condiţiei sale de fruntaş de seamă al Banatului. Până va ajunge şi la papilele noastre gustative, aflăm că Timişoreana brună este “uşoară, echilibrată, de vară.”
Pentru moment, Timişoreana brună se va găsi doar în Timişoara, în variantele sticlă şi doză, însă o aşteptăm cu nerăbdare şi în celelalte regiuni, şi ele fruntaşe, ale ţării.
P.S. Peste 5 ani Timişoara sărbătoreşte 300 de ani de la deschiderea primei fabrici de bere din România.
Cred ca a mai existat mai demult o bere bruna de la Timisoara, dar nu mai tin minte cum se numea :(