15 noiembrie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Mâine mergem la NetCamp 2012

Mâine, 22 noiembrie, Evensys organizează cea de-a șasea ediție NetCamp, cel mai cunoscut eveniment din Romania dedicat antreprenoriatului online și dezvoltării proiectelor web. Netcamp reunește în fiecare an atât antreprenori cât și specialiști locali și internaționali din mediul online pentru a oferi o imagine completă și a acoperi necesitățile start-up-urilor și proiectelor web de pe piața românească, oferind în același timp oportunități de networking și colaborare.

Este prima ediție la care particip, deci nu prea știu exact ce s-a întâmplat în anii trecuți, dar știind că este un eveniment organizat de Manafu și Evensys, nu puteam să îl ratez. Iar faptul că Ursus Breweries se numără printre sponsorii evenimentului denota importanța evenimentului.

Editia de mâine va găzdui pe lângă conferințe și o serie de micro-evenimente.

Start-Up Now! – Va fi lecția de antreprenoriat care revine de anul trecut. Este sesiunea noțiunilor de bază și a răspunsurilor directe la Întrebarile care Îi frământă pe antreprenori.

WeWorkWeb – O idee de a strânge web designerii și developerii într-o comunitate online are și o desfășurare offline prin această sesiune la NetCamp.

MobileDev– NetCamp este unul dintre cei mai mari susținători ai comunității dezvoltatorilor de aplicații mobile, oferindu-le acestora o conferință de jumatate de zi și oportunitatea de networking și învățare.

Mobile Demo – La Netcamp va fi amenajată o zonă în care dezvoltatorii vor putea să își expună gratuit aplicațiile.

La Netcamp vom avea vorbitori de seamă, specialiști din domeniu cu experiență și cunoștințe aplicate la noi în țară, oameni care au demonstrat că și la noi se poate și care ne vor desluși din secretele succesului lor.

Cu sprijinul partenerilor Nokia, Microsoft, Vodafone, Kaspersky, Ursus Breweries și Simplus, ediția din acest an este deschisă tuturor, accesul fiind gratuit  pe baza unei invitații, iar la final de eveniment, Ursus ne invită la Networking Party în pub-ul Energia.

Despre Sorin Neagu

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>