22 august 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Inevitabilul s-a produs: dupa pasta de bere, avem si berea la plic…

După ce zilele trecute vă spuneam despre pasta de bere, hai să vă spunem şi despre bere la plic. Din nou, la fel ca în cazul paste, ne-am încruntat un pic iniţial. Dar am zis să nu fim răi până nu încercăm produsul cu pricina şi abia apoi să ne dăm cu părerea. Până atunci, redăm informaţiile de mai jos, cu menţiunea că sursa este costachel.ro.

O firmă americană, Pat’s Backcountry Beverages, se pregătește zilele acestea pentru lansarea unui concentrat de bere revoluționar. Deocamdată doar în SUA și Canada, dar se speră că nu peste mult timp va urma și Europa.

Fiecare pliculeț permite obținerea unei pinte (448 ml) de bere. Conținutul se toarnă într-un carbonator, se adaugă apa necesară, iar bioxidul de carbon se obține cu ajutorul unei pulberi speciale (Eco2Activator), care se pune într-un compartiment special destinat.

În ceea ce privește noul concentrat, el este prezentat ca fiind „un concentrat de bere aproape fără apă, care conține toate aromele, gustul și alcoolul unei beri artizanale premium”. Iar compania ține să precizeze că nu este vorba doar de o bere deshidratată.

Cum funcționează carbonatorul oferit de Pat’s Backcountry Beverages, puteți vedea în filmulețul de mai jos; din păcate, clipul a fost realizat mai demult, așa că demonstrația nu e făcută folosindu-se noua „esență” de bere.

Despre Cristian China-Birta

2 comentarii

  1. nu-i ok, mă! nu îi şi punct! :)

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii