BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

De Florii tot despre bere vorbim

Conform ZeList, între 1 aprilie 2011 și 31 martie 2012 brandurile de bere analizate au avut un total de 30 523 de apariții dintr-un total de aproape 12 milioane de de apariții ale tuturor expresiilor monitorizate în cadrul platformei ZeList Monitor.

Timișoreana este lider de apariții (7968), urmată de Ursus (6542), Tuborg (5178), Heineken (4596), Bergenbier (3444), Carlsberg (1743) și Skol (1052).

Dacă sunteți prin Brașov pe 12-13 aprilie, între orele 10 și 16, Târgul Slow Food “Roadele Pământului” revine în Piața Sfatului. Puteți degusta în premieră zacuscă cu șalău de nil, pălincă tradițională de Bihor și neapărat berea de ghimbir cu extract de mentă sau mandarine. La târg participă 40 de producători din toată țara, ce vă stau la dispoziție cu produse pentru masa de sărbători, precum drobul, coastele de miel umplute și friptura de miel de la Rupea, dar și cu alte specialități din carne, brânzeturi, prăjituri și pâine de casă, turtă dulce, produsele apicole, conserve, vin și multe altele.

În caz că ajungeți prin Amesterdam, CazarePlacuta.ro recomandă Heineken Experience, o adevărată experiență interactivă unde veți afla o scurtă istorie a berii Heineken, cum a evoluat sticla de bere Heineken, veți vedea cum arată o fabrică de bere, veți degusta bere Heineken nefiltrată, veți vedea filmulețe 6D ca și când voi ați fi ingredientele din bere. Puteți chiar să aveți o sticlă de bere personalizată, cu numele vostru pe etichetă. Spre finalul vizitei veți intra într-o sală cu monitoare unde se difuzează reclamele Heineken din toate timpurile, iar la sfârșit veți bea, bineînțeles o bere Heineken (inclusă în prețul biletului de intrare). Musai să vizitați acest templu al berii.

Ciuc Premium dă startul la concurs. Ei dau o chitară electrică  Fender Squier Strat, adică dintr-aia “cea mai făină din parcare”, semnată de toți membrii formației Bon Jovi, voi va trebui să demonstrați că o meritați printr-un video. Pentru detalii și înscrieri click aici.

Poza zilei

 

Știu că noi, bautorii de bere, știm să desfacem capacul la sticla de bere într-o mie de feluri, dar un expert ce se respectă are mereu o sculă profesionistă la îndemână (mai știu eu unul care are inel desfăcător de capace). Carcase ca cea de mai sus se găsesc și pentru HTC și Blackberry. S-o gandit producătorul că nu doar iphone-istii beau bere. Click pe poză pentru întreaga gamă de produse.

Despre Sorin Neagu

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii