20 aprilie 2013
BRANDUL SAPTAMÂNII: Centrul de Studii despre Bere

Unde vedem finala Europa League

Mai exact unde ne-adunăm la o bere mâine seară ca sa vedem finala de pe Arena Natională.
Nu toți avem bilete la Arenă, dar finala tot trebuie să o vedem undeva, că na, fotbalul mereu a fost prilej de-o bere cu prietenii. Unde exact, dilemă mare. Contrar așteptărilor mele-i destul de greu să afli locațiile unde se fac seri organizate cu ocazia finalei, cel puțin în București. Normal că mai toate barurile difuzează meciul, dar dacă o gândești așa mai mult ca sigur nu vei găsi locuri când vei ieși la căutat mâine seară. Mai bine să mergi la sigur, și știind din timp poate îți și rezervi un loc. Iată câteva sugestii:

The Embassy te-așteaptă cu 100 de butoaie de bere, două proiectoare uriașe, șase plasme și televizor până și la budă, ca nu cumva să ratezi ceva, iar halba-i 5 lei.

Half-Time îți oferă și ei televizor la toaletă, plus halbe de 2,5 litri la 39 de lei și 3,5 litri la 52 de lei.

Team Pub au pregatit 20 de butoaie de bere numai bune de golit și prețul berii la sticlă este de 7 lei.

The Gin Factory cer 9 lei pe berea halbă, iar la patru beri cumpărate a cincea-i gratis.

True Social Club are în program un trio de excepție: teatru, finală și muzică live. La ora 20:00, pe scena True Club se va rejuca piesa de teatru “STRESS”, o piesă ce tratează într-o manieră comică problemele de cuplu – 10 lei biletul. La 21:45 difuzează finala Europa League – intrarea liberă. După finală, Live Acoustic Night îi prezintă pe Sergiu, Mihai și Alex – ascultă melodiile tale preferate în varianta acustică.

În Piața Constituției s-au pus la dispoziție ecrane imense pentru fanii Athletic Bilbao, iar în Piața George Enescu vor putea urmări meciul fanii echipei Atletico Madrid. 5000 de litri, cam atat au alocat organizatorii in cele doua piete unde se vor aduna fanii echipelor ce joaca in finala de asta seara, de pe Arena Nationala, iar preturile variaza intre 5 si 7 lei per bere.

Metroul circula până la ora 02:00, deci n-ai motiv să ratezi o ieșire cu prietenii la bere.

Despre Sorin Neagu

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Înapoi la începutul paginii