Blog de Bere

Staropramen este un… Ciuc îmbunătățit

Așa cum șade bine unui ardelean, Mihai a livrat ce a promis. Vă invit să lecturați textul de mai jos, scris la ceva vreme după… știți voi ce :D

Că tot am ramas dator cu o promisiune , anume că-l ajut pe prietenul meu Chinezu să-şi facă şi el un blog nişat mai de doamne ajută, musai să vă povestesc cum se întâmplă o lansare de pub în Tg Mureş, cea de sâmbătă  în Old City Pub.

Înainte de toate trebuie să vă fac cunoştiinţă cu oamenii de pe la noi. Noi ardelenii suntem mai liniştiţi, ne place să ne lungim la vorba si la distractie şi ne trebuie o perioadă de tatonare până ne dezlănţuim la petrecere.

Aşa că seara a început timid deşi cheful era programat să înceapă de la ora 21 abia pe la 22 s-a strâns lumea… Concertul a început tot cu întârziere pentru că nu era ok să cânţi într-un local pe jumate gol ….

Dar cred că mai greu a fost până la a doua piesă că după …. all hell broke loose. Au curs râuri de bere…  metri de bere (27 de lei 1m de bere)multe butelii de  vin şi multe cocktail-uri. Ştiu că pare ciudat dar jumătate din persoanele prezente erau femei… astfel de lucruri nu prea se întâmplă în Mureş.  A fost o seară demenţială…. eu nu vă pot spune câte beri am băut dar ştiu sigur că am băut doar Staropramen. Din ce am vorbit cu lumea dacă eşti băutor de Ciuc… atunci Staropramen ţi se pare a fi un Ciuc îmbunătăţit. Gaşca noastră are tradiţie cu Ciucul aşa că ne-am înţeles perfect cu Staropramenul.

Ah, încă o treabă , deşi iniţiativa noastră părea bună, cu urările de „La Mulţi ani” pe blog se pare că nu prinde. Aşa că ne-am adaptat situaţiei şi am reuşit să strângem multe urări din partea publicului la faţa locului. Şi astfel s-au dus şi berile promise. În rest, trupa Rotilos a fost magistrală. S-au cerut bis-uri, s-a cântat la unison pe scurt a fost foarte fain.  Din poze o să înţelegeţi de ce se numesc Rotilos dar chestia e că lumea ignoră de ce se numesc Rotilos şi îi apreciază doar pentru ce fac ca trupă. Şi ăsta e adevăratul câştig…

Acum sperăm să bem râuri de bere pentru victoria României împotriva Franţei. Hai România!

Despre autor: Chinezu

Trackbacks for this post

  1. Un mesaj pentru trupele mureşene | Unde Iesim in Mures?

Leave a Reply