De aia îmi place mie faza cu berea, că ai prieteni care te ajută exact când trebuie. Cum o face cu textul de mai jos Claudiu Ciobanu, căruia îi mulțumesc frumos
Dacă tot îl sărbătorim azi pe nenea Arthur Guinness, fondatorul brandului de bere GUINNESS, compania URBB, în portofoliul căreia se află acest brand, ne oferă un scurt tratat despre cum trebuie să torni o halbă de bere GUINNESS:
1. Foloseşte un pahar bine curăţat şi uscat
2. Ţine paharul la un unghi de 45 de grade şi nu lăsa ca berea să atingă pereţii paharului
3. Scoate capacul berii şi toarnă până se umple halba. Vei vedea atunci cum în interiorul acesteia începe o agitaţie provocată de bulele de azot
4. Aşteaptă să se liniştească agitaţia din pahar şi să se formeze deasupra berii o spumă cremoasă
5. O dată ce berea se va linişti, spuma acesteia va avea o curbură fină, curbată uşor deasupra paharului.
6. Berea Guinness trebuie prezentată în stil caracteristic clienţilor.
Enjoy it!
Pan’ la urma e halba sau pahar?
Sau poate “pinta” … s-o ardem in neologisme misto.