Știați că există o hartă a alcoolului?

Dap, se numește chiar alcohelp.ro și este platforma pentru Harta Națională a Serviciilor de Sănătate. Est un serviciu social pentru cei care au probleme cu alcoolul sau care au în familie sau printre prieteni pe cineva cu astfel de probleme. Salut existența aceastui site pentru că, în caz că nu știați, în România chiar avem o mare problemă cu, pe românește spus, că nu avem opritor la băut. Studiile arată că peste 2 milioane de români consumă în exces alcool. Numai că extrem de puțini dintre ei conștientizează asta sau sunt trași de mânecă de familie sau de prieteni.

Am aflat despre acest site (căci cu rușine recunosc că nu știam înainte de el…) pentru că e finanțat de Heineken și realizat de Alianta pentru Lupta Impotriva Alcoolismului si Toxicomaniilor (ALIAT).

Vă rog să vă uitați la acest site ca la un ajutor pe care puteți să îl obțineți pentru voi sau pentru cei care au nevoie de așa ceva. Până nu este prea târziu… Și dacă tot suntem la acest capitol, pe site puteți să vă și testați. Încercați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>