24 octombrie 2017

Bergenbier lansează un nou tip de ambalaj și un nou sortiment de bere

sursa foto: ele.ro

sursa foto: ele.ro

Continuând seria inovațiilor, Bergenbier a pregătit în aceasta vara noi surprize consumatorilor. Astfel, dozele si sticlele Bergenbier vor avea ambalaje termosensibile, iar gama Bergenbier Fresh se îmbogățește cu un produs surprinzător pe piața mixurilor de bere din România: Bergenbier Fresh Soc.

Pentru că berea savurată cu prietenii trebuie să fie o experiență plăcută de fiecare dată, ferită de dezamăgiri, pe toată perioada estivala Bergenbier se va prezenta consumatorilor într-un ambalaj inovator cu o zonă printată cu cerneală termosensibilă. Datorită tehnologiei inovatoare introduse, consumatorii vor ști exact când berea a ajuns la temperatura optimă pentru a fi consumată: atunci când munții de pe ambalaj devin albaștri este semn că băutura este suficient de rece pentru a fi savurată. Tehnologia thermo ink (ambalaj termo sensibil) este o tehnologie prin care eticheta sau ambalajul dozei tratate cu ajutorul unei cerneli speciale se activează în intervalul de temperatură 10⁰C – 8⁰C.

Continuând seria de inovații în segmentul mixurilor de bere, Bergenbier lansează Bergenbier Fresh Soc. O combinație surprinzătoare între extrasul din flori de soc și berea blondă, Bergenbier Fresh Soc va oferi răcorire totală în timpul verii, cu un conținut scăzut de alcool (1,9%). Noul sortiment va fi disponibil în magazine în ambalaj returnabil de sticlă 0,5 l si doză de alumininiu de 0.5 litri.

Consumatorii români sunt din ce în ce mai exigenți și au așteptări din ce în ce mai mari în ceea ce privește inovațiile și investițiile în noi tehnologii. Bergenbier își propune să fie cel mai activ brand în ce privește inovația de produs și ambalaj și să ofere consumatorului, dincolo de un produs de calitate, o adevarată experiență. Am ales să introducem acest tip de ambalaje pentru că oricărui consumator de bere i s-a întâmplat măcar o dată în viață să deschidă o bere și să constate că nu e suficient de rece. De acum vor ști exact când este la temperatura optimă.„, a declarat Valentin Stoenescu, Senior Brand Manager Bergenbier.

Despre Alexandru Ion

Nu cred că există "un moment potrivit" pentru a bea bere; ci doar o bere potrivită pentru fiecare moment. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

5 comentarii

 1. Cercel Madalina

  O bere de impartit cu prietenii.
  Am incercat noua bere Bergenbier cu noul ambalaj cu munti albastri si sunt foarte incantata, acum stiu cand e numai buna de baut. Cand muntii sunt albastri berea este la temperatura optima.
  Cea cu soc e foarte racoritoare si gustoasa.
  Bergenbier prietenii stiu de ce!

 2. Stefan Suceveanu

  O bere perfecta de impartit cu prietenii. Noul ambalaj vine la fix pentru canicula ce urmeaza, iar cea cu soc este preferata fetelor.

 3. cristian catea

  Am incercat noua bere cu prietenii si mi s-a parut foarte buna iar noul ambalaj cu munti albastri te anunta cand berea este numai buna de baut cand muntii capata un albastru inchis.

 4. Am testat si eu noul ambalaj prin campania BuzzStore si chiar isi face treaba.
  #‎BergenbierMuntiAlbasti‬

 5. am fost impreuna cu gasca la picnic si e super sa nu ai emotii cand vei pune mana pe doza de bere bergenbier sa verifici daca e foarte rece sau e calda. noul ambalaj te scapa te aceasta grija !

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*