24 octombrie 2017

Să-ţi faci o idee

White, Amber și Red Ale, cele trei tipuri de bere pe care să le încercați în Turcia

ale

Cu prima ocazie când ajungeți în Turcia să încercați, dacă nu ați făcut-o deja, cele trei sortimente de bere Ale de la Efes: White, Amber și Red. Acestea sunt specialitatea locului și conțin 5,2% alcool cele Amber și Red , respectiv 5% cele White Ale. Sunt produse de Efes Pilsen, sunt spumoase și vin în culorile chihlimbarului (Amber Ale), roșu (Red ... Citește »

Profit cu 50% mai mare în prima jumătate a anului pentru URBB

urbb

Compania United Romanian Breweries Bereprod (URBB) raportează rezultate pozitive în prima jumătate a anului 2016, înregistrând un profit cu 50% mai mare comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Tuborg, brandul-cheie din portofoliul URBB, este cel mai bine vândut brand internațional de bere de pe piața din România și s-a bucurat de o creștere de 20% în volum raportat la ... Citește »

Heineken România anunță rezultatele agendei de sustenabilitate pentru 2015

Heineken România

În 2015 Heineken România a continuat să își îmbunătățească rezultatele în cadrul agendei de sustenabilitate „Brewing a Better World”, făcând progrese importante pe întregul lanț valoric „de la orz, la bar”. Brewing a Better World este numele strategiei integrate pe termen lung, menită să genereze valoare sustenabilă, ca membri ai societății românești și ai planetei. Potrivit Raportului de Sustenabilitate pe 2015, Heineken România a ... Citește »

Quidi Vidi, berea făcută din ghețari vechi de 25.000 de ani

Quidi Vidi

Producătorul de bere canadian Quidi Vidi are ca ingredient principal pentru berea sa reprezentativă apa glacială provenită din ghețari vechi de 25 de mii de ani. Canadienii au chiar și o echipă de profesioniști care se ocupă de culegerea apelor din jurul Insulei Random, acolo unde ar fi cele mai pure ape de pe Pământ. Apa provenită din ghețari are ... Citește »

Infografic: un sfert dintre români consumă alcool într-o zi obișnuită

infografic studiu GfK

Un studiu GfK care analizează ocaziile de consum pentru băuturi arată că, într-o zi obișnuită, 1 din 4 români consumă o băutură alcoolică. De-a lungul anului, numărul celor care consumă alcool variază, vârful fiind înregistrat în sezonul cald (aprilie – septembrie). Preferatele românilor sunt berea și vinul făcut în casă, a căror importanță în consumul de alcool se schimbă odată ... Citește »

Campania „Alcoolul nu te face mare”, din nou la start

alcoolul nu te face mare

Poliția Română, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București, cu sprijinul Asociației Berarii României, lansează o nouă ediție a campaniei adresate liceenilor, Alcoolul nu te face mare. Cu obiective bine definite: informarea liceenilor despre efectele negative ale consumului de alcool sub vârsta de 18 ani și responsabilizarea reprezentanților magazinelor din proximitatea liceelor privind obligația de a nu comercializa băuturi ... Citește »

Ursus Breweries a lansat raportul de dezvoltare durabilă pentru anul financiar 2014-2015

Ursus Breweries

Ursus Breweries a lansat în cadrul Galei Romanian CSR Awards cel de-al patrulea raport de dezvoltare durabilă al companiei. Raportul corespunzător anului financiar 2014 – 2015 este al doilea raport Ursus Breweries validat de către Global Reporting Initiative – GRI G4. Acesta prezintă progresul companiei în materie de raportare non-financiară, înregistrat la nivel operațional, social și de mediu, în continuarea concluziilor consultărilor ... Citește »

Piața berii a avut în 2015 un trend pozitiv, cu o creștere în volum de 6,5%

piața berii

Asociația Berarii României a anunțat evoluția pieței berii la nivelul anului 2015: volumul pieței berii a atins 15,8 milioane hl în 2015, în creștere cu 6,5% față de cel înregistrat anul precedent, iar nivelul consumului pe cap de locuitor a urcat la 80 l în 2015, de la 74 l. “Contextul favorabil creat la nivelul întregii țări anul trecut, printr-o evoluție pozitivă a indicatorilor economici ... Citește »

Beer Culture The Movie

culture beer the movie

Eu sunt tare curioasă de fel. Îmi pun mereu tot felul de întrebări, care mai de care mai trăsnite. Spre exemplu, azinoapte, în timp ce încercam să adorm, mă întrebam câte filme interesante despre bere s-or fi făcut până acum. Așa că mi-am zis că de dimineață, când o să reușesc să mă trezesc, am să fac un research pe ... Citește »