16 august 2018

Quidi Vidi, berea făcută din ghețari vechi de 25.000 de ani

Quidi Vidi

Producătorul de bere canadian Quidi Vidi are ca ingredient principal pentru berea sa reprezentativă apa glacială provenită din ghețari vechi de 25 de mii de ani.

Canadienii au chiar și o echipă de profesioniști care se ocupă de culegerea apelor din jurul Insulei Random, acolo unde ar fi cele mai pure ape de pe Pământ. Apa provenită din ghețari are mai puțin de 8 părți de impurități la un milion.

Produsul final vine în sticle speciale, albastre și are 4.5% alcool. Pe lângă berea Iceberg, Quidi Vidi mai are în portofoliu și bere British IPA, Light, Premium sau Honey Brown. Produsul nu este unul nou pe piață, însă este cu siguranță unul inedit.

Nu doar aspectul ce ține de puritatea berii atrage atenția, ci și ideea că puteți bea o bere făcută din apele ghețarilor, adunate de o echipă specială de oameni care se ocupă exact cu acest lucru. Cred că într-o zi călduroasă de vară numai idee că mă așteaptă la frigider o bere făcută din apa unui iceberg m-ar relaxa. Apoi, desigur, important este și gustul!

Sursa: psfk.com

Despre Alexandru Ion

Nu cred că există "un moment potrivit" pentru a bea bere; ci doar o bere potrivită pentru fiecare moment. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*