17 noiembrie 2017

Beer Culture The Movie

Eu sunt tare curioasă de fel. Îmi pun mereu tot felul de întrebări, care mai de care mai trăsnite. Spre exemplu, azinoapte, în timp ce încercam să adorm, mă întrebam câte filme interesante despre bere s-or fi făcut până acum. Așa că mi-am zis că de dimineață, când o să reușesc să mă trezesc, am să fac un research pe internet cu filme despre bere, să văd ce am să găsesc.

Și, tot căutând eu așa, am găsit pe YouTube un documentar foarte interesant despre bere și cultura berarilor din America: Beer Culture The Movie. Însă, dacă e să vedeți acest documentar până la capăt, vă veți da seama că este mai mult decât bere și cultură. Beer Culture The Movie este despre renașterea Americii prin comercializarea berii. Știu, știu, pare foarte ciudat ceea ce spun eu aici, dar este adevărat.

Beer Culture The Movie demonstrează cum, prin multă determinare, o industrie își poate pune amprenta asupra unei societăți, o poate modela și o poate educa astfel încât să crească economia locală, să se reinventeze și să se dezvolte.

Beer Culture The Movie este un documentar despre puterea de a reuși. Și chiar vă recomand să-l vedeți până la capăt. Sunt o grămadă de lucruri interesante chiar despre Visul American. Thomas Kolicko, regizorul și producătorul acestui documentar cred că a făcut o treabă foarte bună.

Cred că este unul dintre cele mai faine filme-documentar despre bere și cultura berarilor. Chiar și pentru mine, care nu pot spune că sunt o împătimită a berii, doar așa, ocazional, documentarul acesta este de-a dreptul genial și interesant.

E mai mult decât bere și cultură. E succes!

Sursă YouTube (user BeerCulture)

Despre Daniela Bojinca

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*