17 noiembrie 2017

Peroni Nastro Azzurro lansează în România Piccola, o sticlă elegantă pentru seri în stil italian

Piccola

Peroni Nastro Azzurro, berea super-premium italiană numărul unu în lume, anunță lansarea unei noi sticle, Piccola, una dintre cele mai importante inovații ale brandului pe piața din România din ultimii ani. Noua sticlă de 250 ml se diferențiază prin designul elegant, creat pentru a completa perfect momentele în care stilul și bunul gust sunt în prim plan, fie că este vorba de cele mai efervescente petreceri din oraș sau de o seară specială acasă alături de prieteni.

După ce publicul bucureștean a avut ocazia să descopere în premieră noua sticlă Piccola în Casa di Peroni, spațiul care a reunit inițiative artistice inspirate de simbolurile stilului italian, anul acesta, Peroni continuă să aducă stil în lumea berii, prin lansarea Piccola la nivel național. Astfel, consumatorii români au acum berea italiană Peroni într-o sticlă elegantă, un motiv în plus de a se bucura de serile de vară în stil italian.

După mai bine de 10 ani de la lansarea în România, a venit momentul să ducem mai departe promisiunea făcută consumatorilor, de a le oferi nu doar o bere, ci simbolul unui stil de viață rafinat şi efervescent. Succesul de care noua sticlă s-a bucurat în cadrul proiectului Casa di Peroni ne-a confirmat că lansarea Piccola este un pas curajos, dar firesc, în evoluția brandului pe piața din România, spune Cristina Gherman, Global Brands Director, despre lansarea noii sticle.

Peroni Piccola este deja prezentă în locații de top din toată țara, urmând ca în perioada iunie – august să fie disponibilă la raft şi în principalele rețele comerciale de retail, sub forma unui multipack promoțional de 4 sticle.

Despre Alexandru Ion

Nu cred că există "un moment potrivit" pentru a bea bere; ci doar o bere potrivită pentru fiecare moment. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*