24 iunie 2018

În Arad, berea se bea cu viteză mai mare la internet :D (P)

Rândurile de mai jos sunt dedicate tuturor prietenilor noștri din Arad, cărora le dorim să bea o bere în cinstea noastră, dacă tot au ajuns fruncea internetului :D

Telekom Romania anunţă o ofertă unică pentru locuitorii municipiului Arad, persoane fizice și companii, care include servicii de Internet de mare viteză, de până la 1 Gbps, și servicii de televiziune interactivă, cu o grilă bogată de canale digitale și HD, conținut exclusiv, alături de cea mai bună experiență multi-ecran, cu aplicația Telekom TV Web & Mobile (www.telekomtv.ro).

Oferta Telekom Romania se bazează pe investițiile semnificative în tehnologie ale companiei, care includ dublarea acoperirii rețelei de fibră optică (FTTH) în Arad. Cu noua tehnologie, clienții Telekom beneficiază de viteze sporite de Internet, de până la 1 Gbps.

„Telekom Romania aduce utilizatorilor din Arad o ofertă de soluții și servicii bazată pe performanţă, calitate şi seriozitate, principii de bază care ne ghidează în activitatea noastră. Noua infrastructură pe fibră optică garantează clienților noștri din Arad cele mai mari viteze de Internet fix și posibilitatea de a viziona filme și documentare HD, transmisiuni sportive de la cele mai îndrăgite competiții la o calitate a imaginii de neimaginat până acum”, a declarat Andrei Popovici, Director Executiv Procese Clienți, Telekom Romania.

Clienții din Arad se pot bucura de oferta unică de televiziune interactivă a Telekom Romania, care include până la 128 de canale digitale, 14 canale HD și o mare varietate de conținut de calitate și exclusiv: cele mai mari competiții sportive, precum UEFA Champions League, UEFA Europa League, Formula 1, NBA, Bundesliga, WTA, cea mai bună selecție de documentare cu BBC Earth, History, Discovery, Discovery World, Discovery Science, National Geographic, filme premiate și cele mai urmărite seriale.

În plus, serviciul inovator Telekom TV Web & Mobile oferă clienților o experiență unică multi-ecran, aceștia putând urmări online până la 62 de canale TV, pe site-ul www.telekomtv.ro, sau pe tabletă și smartphone, cu aplicația Telekom TV din Google Play sau App Store.

Cu serviciile de televiziune interactivă ale Telekom Romania, clienții se pot bucura de facilități de top, precum Video on Demand, care le permite să acceseze filmele și documentarele pe care le doresc din meniul Telekom TV Interactiv, atunci când doresc, să înregistreze emisiunile preferate sau să primească notificări înainte de începerea acestora.

Telekom FTTH TV Arad

Despre Cristian China-Birta

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*