17 noiembrie 2017

Grolsch este primul brand de bere care a realizat un videoclip 360

Moda videoclipurilor ce permit o perspectivă completă, de 360°, a ajuns și în industria berii: Grolsch este primul brand care realizează un astfel de material spectaculos, cu ajutorul celor de la Kubis Interactive.

Videoclipul este, de altfel, al piesei „Falling Down”, cântată de trupa românească Otherside. Aceștia urmează să-și lanseze primul lor album, „Neverending”, pe 9 februarie în Club Control, începând cu ora 21:00.

Ceea ce puteți privi atunci când vizionați clipul 360° sunt, de fapt, repetițiile trupei, urmărite din orice perspectivă doriți, punând accent pe oricare element vă place.

Ne dorim cu fiecare proiect să venim cu inovații pentru consumatorii noștri, să ne autodepășim și să oferim mereu experiențe inedite. Digitalul ne oferă în momentul de față posibilități nelimitate de creativitate și suntem fericiți să le explorăm în proiecte precum experiențele 360.” a completat Ingrid Viulet, brand manager Grolsch.

Despre Alexandru Ion

Nu cred că există "un moment potrivit" pentru a bea bere; ci doar o bere potrivită pentru fiecare moment. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*