17 noiembrie 2017

Tuborg lansează o gamă de produse cu dopuri colorate

Culorile devin protagoniștii campaniei Say it with Tuborg! / Spune cu Tuborg! din această primăvară. Capacele și dozele sunt modalitatea perfectă de a exprima cele mai cool stări sau momente petrecute cu prietenii.

De aceasta dată, Tuborg celebrează explozia de culori adusă de venirea primăverii și lansează o ediție limitată în care ambalajele prind viață, prin 5 culori asociate unor mesaje relevante brandului. Astfel, noua campanie de comunicare lansată de Tuborg încurajează consumatorii să-și exprime atitudinile și emotiile prin culori:

• Albastru (Share Tuborg) – e culoarea prieteniei și a socializării (e culoarea folosită de rețelele sociale) #SHARETUBORG;
• Galben (Enjoy Tuborg) – e culoarea soarelui, a luminii și a optimismului #ENJOYTUBORG;
• Portocaliu (Play Tuborg) – sugerează vitalitatea, mișcarea, energia #PLAYTUBORG;
• Roșu (Love Tuborg) – e culoarea asociată sentimentelor și emoțiilor, iubirii #LOVETUBORG;
• Verde (Live Tuborg) – plin de viață, aparține lumii Tuborg și e asociat unei stări de bine, unei vibrații specifice berii Tuborg #LIVETUBORG.

Marca Tuborg s-a definit de la bun început ca un brand inovator. Easy open ca tip de ambalaj a fost lansat în România în premieră de marca Tuborg, era firesc să ducem mai departe această inovație.Azi ne reinventăm dând mult mai mult decât un atribut funcțional, dăm consumatorilor noștri o modalitate de exprimare a stărilor și emoțiilor lor. Dăm culoare momentelor lor de bucurie alături de berea Tuborg.” a declarat Paul Markovits– Vice Președinte Marketing, URBB.

Ambalajele în ediție limitată: sticlele de 0.75L, 0.5L, 0.33L cu capace colorate Easy Open cât și doza de 0.5L care vor beneficia de o schimbare în linie cu noua campanie, sunt disponible pe piață începând cu luna martie a acestui an. Tuborg anunță o primăvară mult mai colorată în atitudini, stări și emotiii.

say it with tuborg

Tu ce culoare Tuborg exprimi azi? Tu ce Tuborg desfaci azi?

Despre Cristian Florea

Sportiv pasionat de Social Media şi WordPress. Project Manager la Sport Local.

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*