24 octombrie 2017

Tuborg lansează berea cu 0,0% alcool

Tuborg lansează berea fără alcool, cu 100% ingrediente naturale, ca o alternativă la alte băuturi răcoritoare consumate în orice ocazie pe parcursul unei zile, fără restricţii.

Tuborg 0,0% alcool păstrează gustul similar al berii care conţine alcool printr-o tehnică specială. Astfel, tehnologia de distilare sub vid, la rece, prin care este produsă berea Tuborg fara alcool permite îndepărtarea atentă a alcoolului din berea finită, obţinându-se un produs cu un conţinut de alcool de 0.0% .

Gama de ambalaje este variata de la sticla de 0,5l şi 0,33l până la doza de 0,5l. În plus, doza are senzor termic, a cărui culoare se schimbă din galben în verde atunci când aceasta are temperatura optimă de consum.

Tuborg 0,0% alcool propune consumatorilor o experienţă nouă, combinând gustul premium care ne recomandă cu posibilitatea de a putea fi savurat în orice moment al zilei. Tehnologia unică în România în combinaţie cu reţetele tradiţionale, folosite pentru producerea noului Tuborg 0.0%, ne permit să păstrăm înalta calitate care ne-a consacrat, acel “state-of-the-art”, şi în producţia de bere fără alcool”, a declarat Paul Markovits, Vice-presedinte Marketing, URBB.

Untitled

 

 

Despre Alexandru Ion

Nu cred că există "un moment potrivit" pentru a bea bere; ci doar o bere potrivită pentru fiecare moment. Scriu pe malaezu.ro, sunt student la comunicare și un entuziast când vine vorba de filme.

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicatăCâmpurile marcate sunt obligatorii *

*